İstanbul Maltepe'de pitbull dehşeti

İstanbul Maltepe ilçesinde tasmasız dolaşan pitbull cinsi köpek o anda sokaktan geçen köpeğe ve sahibine saldırdı. O dehşet dolu anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay İstanbul'un Maltepe ilçesinde meydana geldi. Sahipsiz pitbull cinsi bir köpek, sahibi tarafından dışarıya çıkarılan bir köpeğe saldırdı.

Köpeğini dolaştırmaya çıkan bir erkek ve kadın, tasmasız dolaşan pitbull cinsi köpeğin saldırısıyla neye uğradığını şaşırdı. Saldırgan pitbull önce gördüğü köpeğe ardından da sahibine saldırdı. Korku dolu anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

O anda yanında bulunan adam saldırgan köpeği uzaklaştırmaya çalışırken arkadan ikinci bir pitbull da olaya dahil oldu. Adam uzun uğraşlar sonucunda pitbull cinsi köpeği uzaklaştırdı.

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Görüntülerde kadın ve erkek köpeğiyle sokakta yürüdüğü esnada pitbull köpek saldırısıyla karşı karşıya kalıyor. Pitbull, bir anda gördüğü köpeğe ve sahibine saldırıyor. Yanında bulunan adam ise pitbull cinsi köpeği durdurmaya çalışıyor.

Adam pitbullu zapt etmeye çalışırken, diğer başka bir köpek de olay yerine geliyor. Bir süre sonra adamın pitbull cinsi köpeği uzaklaştırdığı görülürken kadının olay yerinden topallayarak uzaklaştığı görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı: Gündemde neler var?
PTT çalışanlarının kurum araçlarıyla maça gitmesi olay oldu: Müfettiş görevlendirildi, soruşturma başlatıldı
Ekim 2024 Dacia Sandero, Duster, Jogger, Spring, Sandero Stepway güncel sıfır model fiyatları kaç bin TL?

İstanbul Haberleri Haberleri