İstanbul Kartal'da kuyumcu soygunu: Hırsızların kaçmasını soğan atarak engellemeye çalıştı

Kartal Cevizli’de kuyumcu dükkanının kepenk ve kapı kilitleri eli silahlı şahıslar tarafından levye ile kırıldı. Soygunu fark eden mahalleli ise kaçan soygunculara soğan ve ellerine geleni atmaya başladı.

İstanbul Kartal Cevizli'de bir kuyumcu dükkanında hırsızlık olayı yaşandı.

Olay Kartal Cevizli'de cadde üzerinde bulunan bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Gece saatlerinde bir kuyumcu dükkanını gözlerine kestiren bir grup hırsız, araçtan indikten sonra kuyumcuya doğru yönelmeye başladı.

Yüzlerini maske takarak gizleyen hırsızlar, kuyumcu dükkanının kepenk ve kapı kilitlerini levye ile kırıp içeri girdi. Ancak hırsızların büyük gürültüyle camı kırması ve devreye giren dükkanın alarmı hırsızları paniğe soktu.

Mahalleli engellemeye çalıştı

Dükkanının içerisine girerek saniyeler içerisinde 1 milyon değerinin üzerinde altınları çalan şahıslar, araçla kaçacakları esnada gürültüyü fark eden mahalleli balkona çıktı.

Kaçan hırsızları engellemek için eline geleni fırlatmaya başlayan mahallenin çabası yeterli olmadı. Eli silahlı soyguncu kendilerini engelleme girişiminde bulunan vatandaşlara ateş açtı.

Soyguncuları mahalleli de durduramadı. Eli silahlı soyguncular araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Görüntülerde hırsızların kuyumcu dükkanının kepenk ve kapı kilitlerini kırdığı sonrasında da kaçmaya çalıştığı görüntüler yer aldı.

Rasgele ateş edilen mermilerden biri ise vatandaşın camlarından birine isabet etti. Çevredeki vatandaşlar tarafından polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yaşanan soygunla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sakarya'daki patlamada yaralanan işçiler korku dolu anları anlattı: 'Öyle bir patladı ki bir anda her şey yıkıldı'
İstanbul'da kamyonun çarptığı metrelerce uzunluktaki market tabelası kafasına düştü
Bahçelievler'de Sünnet Şöleni yapıldı

İstanbul Haberleri Haberleri