İstanbul Kadıköy’de hareketli dakikalar: Ortalık savaş alanına döndü, trafik kilitlendi

İstanbul Kadıköy’de kuryeler ve şoförler bilinmeyen sebepten dolayı kavga etti. Meydan boks ringine dönerken olayda 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Dün akşam saatlerinde Kadıköy sokakların gergin dolu dakikalar yaşandı. Kadıköy'de kuryeler ve şoförler arasından henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Ancak tartışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı. Sürücülerin araçlarından inmesiyle birlikte ortam gerildi. Bunun üzerine kuryeler ve şoförler birbirlerine girmeye başladı.

Kafasına kaskla vurdu

Taraflar adeta boks ringindeymiş gibi kavgayı sürdürdü. Araya giren vatandaşların güçlükle ayırdığı boks ringlerini aratmayan kavga cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Görüntülerde tarafların birbirlerini tekme ve yumruklarla darp ettiği görülürken bir kişinin tartıştığı kişiye kaskla vurması dikkat çekti.

5 kişi yaralandı

İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yaralıları ilk müdahale yapmasının ardından hastaneye kaldırıldı.

Meydan muharebesine dönen kavgada trafik yoğunluğu oluştuğu görülürken sürücülerin de korna çalarak duruma tepki gösterdi görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

TEM'de durdurulan 3 araçtan 101 ruhsatsız tabanca çıktı
Meriç Nehri'nde Balkan Kürek Şampiyonası başladı
Manisa'da tarihi eser operasyonu: 3 şüpheli yakalandı, 37 tarihi eser ele geçirildi

İstanbul Haberleri Haberleri