İstanbul Havalimanı'nda uçak krizi! 2 gündür bekletilen yolcular isyan etti

İstanbul'dan Karadağ'a gidecek olan yolcular, sefer iptali nedeniyle iki gündür mağdur edilince havayolu şirketine tepki gösterdi.

İstanbul'dan Karadağ'ın Tivat kentine gidecek olan yolcular, iki gündür uçaklarının gelmemesi nedeniyle havayolu şirketine tepki gösterdi.

Air Montenegro Havayolları'nın geçtiğimiz Çarşamba günü yapacağı İstanbul - Tivat seferi, uçağın kuşa çarpmasından dolayı iptal edilmişti. Uçağın seferden çekilmesiyle, sefer iki günden beri yapılamadı. İptal nedeniyle 200'e yakın yolcu çevre otellere yerleştirildi. İstanbul Havalimanına gelerek havayolu şirketi yetkililerine tepki gösteren yolcular, "Bugün uçağa binmek üzere İstanbul Havalimanı'na tekrar getirdiler ama yine seferin iptal olduğunu söylediler. Burada kimse sorumluluk almıyor. Burada mağduriyet yaşıyoruz. Burada insanların mağduru söz konusu. Burada bize gelip bizim daha yeni haberimiz oldu deniliyor. Tamam şirket suçlu, buradaki yetkililer de sorumluluktan kaçınamazlar. 24 saattir burada bekliyoruz" diyerek tepki gösterdi.

YENİ BİR UÇAK TAHSİS EDİLECEK

Yetkililer, Air Montenegro Havayolları'nın İstanbul-Tivat seferinin iptalinin acentelere bildirildiğini ve acentelerin yolculara bildirmediğini söylediler. Dün yapılması gereken seferin uçağın kuşa çarpmasından dolayı iptal olduğunu, havayolu şirketinin başka bir uçak tahsis edeceğini ve yolcuların mağduriyetinin giderileceğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Irak'ın kuzeyinde 16 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Ümraniye'deki boş arazide yangın! Yoğun dumanlar çevre ilçelerden görülüyor

İstanbul Haberleri Haberleri