İstanbul Halk Ekmek fiyatları ekim 2024! Halk ekmeğine zam geldi mi?

İstanbul’da ekmek fiyatlarına dev bir zam yapılacağı konuşulurken, güncel Halk Ekmek fiyatları da yeniden araştırılıyor. İşte Halk Ekmek 2024 ekim ayı fiyat listesi…

İstanbul’da 10 TL olan ekmek fiyatının 15 TL’ye çıkarılacağı haberleri megakentlileri şok etti! Fırıncılar Odası Başkanı ekmek fiyatı zammı için yılbaşını işaret ederken, daha uygun fiyata satıldığı bilinen İBB Halk Ekmek’e zam gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

İstanbul’da ekmeğe zam kapıda!

İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, un fiyatlarında yaşanan artışları sebep göstererek İstanbul’da 10 liradan satılan ekmeğin fiyatının 15 liraya çıkmasını talep ettiklerini açıklamıştı. Zam haberi henüz kesinleşmezken, megakentin bazı ilçelerinde ekmeğin 12 - 15 TL bandında satılarak ürüne gizli zam uygulandığı da biliniyor.

İstanbul’da Halk Ekmek kaç TL ekim 2024?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na (İBB) bağlı Halk Ekmek, kentteki fırınlara göre daha uygun fiyatla satış yapması nedeniyle sıklıkla tercih ediliyor. İBB Halk Ekmek fiyatları son olarak 2024 yılının haziran ayında zam görmüştü. Bu nedenle Halk Ekmek fiyatlarına 2024 yılının ekim ayı itibarıyla gelen bir zam bulunmuyor.

1 Ekim 2024 Halk Ekmek güncel fiyat listesi

Halk Ekmek geçtiğimiz haziran ayında ürünlerine yüzde 60 oranında zam yapmıştı. Yapılan zammın ardından normal ve kepek ekmek fiyatı 5 TL’den 8 TL’ye çıkmıştı. Halk Ekmek’te ekim 2024 itibarıyla normal ekmek 8 TL’den alıcı buluyor.

İstanbul normal ekmek fiyatı ekim 2024

Öte yandan 15 TL’ye çıkarılması gündeme gelen 200 gramlık normal ekmek fiyatı geçtiğimiz mayıs ayında İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) mayıs ayı meclis toplantısında alınan kararla 8 liradan 10 liraya çıkarılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Müşteri çaya "soğuk" dedi, kahveci "lav" yaptı
Bu kadarı da pes dedirtti: İstanbul’da trafikten kaçmak isteyen sürücüler çözümü kaldırıma çıkmakta buldu
Mersin’de silah zoruyla 2 milyon liralık gasp

İstanbul Haberleri Haberleri