İstanbul Esenyurt'ta ilginç olay: Kurye tuvaletini yaptığı asansörde mahsur kaldı

İstanbul'da lüks bir siteye yemek siparişi götüren kuryenin, siteden ayrılacağı sırada kullandığı asansöre tuvaletini yapması sonrası mahsur kaldığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Olay İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana geldi. Esenyurt'ta bir site sakini dışarıdan yemek sipariş etti. Ancak yemek teslimatını yapan kurye, lüks siteden ayrılmak için asansörü kullandığı sırada herkesi şaşkına çeviren bir harekete imza attı. Asansörden aşağıya inmeye başlayan kurye bir anda tuvaletini yapmaya başladı.

Tuvaletini yaptığı asansörde mahsur kaldı

Fakat sonrasında yaşanan olaylar kuryenin umduğu gibi olmadı. Tuvaletini yaptıktan sonra asansörün aşağıya inmesini bekleyen kurye beklenmedik bir olayla karşı karşıya kaldı. Şahıs, kısa süre sonra arıza yapan asansörde mahsur kaldı.

Bir süre sonra asansörde mahsur kaldığını fark eden kurye, önce ne olup bittiğini anlayamadı ve yaşadığı durumu çözmeye çalıştı. Sonrasında geçen zamanın ardından telaşa kapılmaya başlayan kurye, asansörden çıkmak için tüm tuşlara basmaya çalıştı.

Site görevlileri tarafından kurtarıldı

Geçen dakikaların ardından asansörde mahsur kalan kurye, site görevlileri tarafından kurtarıldı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Maltepe Belediyesi’nden toplu sünnet şöleni
Beylikdüzü çardak altı sohbetleri başladı
İstanbul Fikirtepe'de işçilerin kirli yemek isyanı: Masa ve sandalyeleri dağıttılar

İstanbul Haberleri Haberleri