İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanı Rıza Akpolat oldu

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat bugün gerçekleştirilen İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği toplantısında Birlik Başkanı seçildi.

2001 yılında kurulan İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği'nin Meclis Toplantısı bugün Üsküdar Belediyesi Meclis Salonu’muzda gerçekleşti. Düzenlenen toplantıda İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Birlik Başkanı seçimi yapıldı. Başkanlık yarışında İstanbul'un 6 ilçesinin belediye başkanı olan adaylar yer alırken İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Birlik Başkanı olarak Beşiktaş Belediyesi Başkanı Rıza Akpolat seçildi.

Başkan Rıza Akpolat, sosyal medya hesabı X üzerinden İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Birlik Başkanı seçildiğini şu sözleri ile ifade etti: "Bugün gerçekleştirdiğimiz İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği toplantısında Birlik Başkanı olarak seçildim.

Desteğini esirgemeyen, başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu olmak üzere, birlik üyesi tüm belediye başkanlarıma ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Boğaz’ın tarihi ve doğal mirasını muhafaza ederek gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yoksulluktan şikayetçiyiz!
Beylikdüzü'nde Anneler Günü çok sayıda etkinlikle renkli anlara sahne oldu

İstanbul Haberleri Haberleri