İstanbul Bayrampaşa'da sağanak yağış: Bir kişi yağmur sularıyla yıkandı

İstanbul Bayrampaşa'da vatandaşlar sağanak yağış nedeniyle sığınacak yer ararken bir vatandaşın akan yağmur sularının altında bekleyerek yıkandığı görüldü.

İstanbul'da dün başlayan sağanak yağmur bugün de etkisini sürdürmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'un uyarılarının ardından İstanbul'da belli noktalarda yağmur ve fırtına etkili oldu.

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı (AKOM), İstanbul'un batısında etkili olan gök gürültülü sağanak yağmurun saat 15:00'a kadar batı ve kuzey kesimlerle birlikte Boğaz çevresinde de yerel olarak kuvvetli şekilde devam etmesinin beklenmekte olduğunu kaydederken Meteoroloji'den de aynı uyarı gelmiş sel, su baskını, dolu gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istenmişti.

Peş peşe gelen uyarıların ardından bugün de sağanak yağış etkisini sürdürdü. İstanbul'da etkisini artıran yağışlar birçok ilçede vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağış nedeniyle bazı caddelerde su birikintileri oluştu, araçlar ilerlemekte zor anlar yaşadı. Öte yandan sağanak nedeniyle kentin bazı ilçelerinde yollarda ve alt geçitlerde su birikintileri oluştu.

Yağmuru fırsat bilip yıkandı

İstanbul Bayrampaşa'da sağanak yağış etkili oldu. Yağışın etkisiyle sürücüler yavaş ilerlerken, yağmurdan korunmak isteyenler bazı iş yerlerinin tentelerinin altına sığındı.

Yağışın etkisiyle Bayrampaşa'da da vatandaşların zor anlar yaşadı görüldü. Bayrampaşa da bir vatandaş yağmuru fırsat bilip yağmur sularının aktığı oluktan gelen suyla yıkandı.

O anlar bir vatandaş tarafından kayıt altına alınırken adamın akan yağmur sularının altında yıkanırken keyifli olduğu görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul Modern'e Yeşil Binalar Konseyi sertifikası verildi
Topkapı Matbaacılar Sitesi yoğun yağıştan etkilendi, araçlar yolda ilerlemekte zorlandı
28 Ağustos 2024 İSKİ güncel su kesintilerini açıkladı: Bidonları hazırlayın, İstanbul'un 7 ilçesi su kesintisinden etkilenecek!

İstanbul Haberleri Haberleri