İstanbul Avcılar'da metrobüs kazası: Yaralılar var

İstanbul Avcılar'da metrobüs kazası yaşandı. Söğütlüçeşme istikametinde ilerleyen metrobüsün, başka bir metrobüse çarpması sonucu meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

İstanbul Avcılar’da bir metrobüs, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler durağında aynı yönde ilerleyen başka bir metrobüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kazaya neden olan metrobüsteki iki yolcu yaralandı.

Olay İstanbul'un Avcılar ilçesinde meydana geldi. İstanbul Söğütlüçeşme istikametinde seyir halinde ilerleyen metrobüs, Avcılar'da Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler durağında aynı yönde ilerleyen bir metrobüse çarptı.

Seferler aksadı

Yaşanan kazada iki kişinin yaralandığı öğrenilirken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan iki kişiyi ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

Kaza nedeniyle metrobüs seferlerinde bir süre aksama yaşandı. Araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından metrobüs seferleri normale döndü. Kazada çarpışmanın etkisiyle metrobüsün büyük hasar aldığı görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İSKİ duyurdu: 21 Eylül Cumartesi İstanbul su kesintileri
Nemrut Dağı'na ziyaretçi akını
Spor Yazarı Ercan Güven hayatını kaybetti

İstanbul Haberleri Haberleri