İstanbul Avcılar'da başıboş sokak köpeği mahallelinin korkulu rüyası oldu: 'İlla birinin ölmesi mi gerek'

İstanbul Avcılar Denizköşkler Mahallesi Gemici Çıkmazı Sokakta saldırgan bir köpek mahallenin korkulu rüyası oldu.

İstanbul Avcılar'da bulunan bir köpek vatandaşları çileden çıkartacak boyuta getirdi. Sokak köpeklerini ‘uyutma’yı içeren tartışmalı kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda tüm tepkilere rağmen kabul edilerek yasalaşmıştı.

Öte yandan hayvanlara yönelik katliamların ardı arkası kesilmezken, vatandaşların köpeklerin saldırısına uğradığı olaylar da gündemdeki yerini koruyor.

Son olarak Fatih'te sokakta yürüyen Ayhan Özçelik'in '9 sokak köpeğinin saldırısına uğraması sonucunda hayatını kaybettiği' iddiası olay yaratmıştı.

"İlla birinin ölmesi mi gerekiyor"

Bu kez başıboş köpek şikayeti Avcılar'dan geldi. İddiaya göre mahalleyi mesken edinen bir sokak köpeği, bölgeden geçen vatandaşlara saldırıp yaralıyor ancak Avcılar Belediyesi tarafından gerekli önlem alınmıyor.

Konu hakkındaki şikayetlerini bir yıldır sürdüren mahalle sakinleri, Avcılar Belediyesi tarafından soruna dair çözüm üretilip önlem alınması için çağrıda bulundu.

Sokağa kuryelerin, kargocuların girmeye korktuklarını ifade eden mahalle sakinleri, "Kaç kişinin bacağını ısırdı, dişledi. Belediyenin asla umurumda değil. İlla birine ciddi şekilde zarar vermesi mi gerekiyor ya da Fatih'te yaşanan saldırı sonrası ölen adam gibi birinin ölmesi mi gerekiyor?" diyerek tepkisini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu nikah şahidi oldu
UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın fikstürü belli oldu
Temizlik personelinden alkışlanacak hareket: Çöpe atılan Türk bayrağını aldı

İstanbul Haberleri Haberleri