İmamoğlu’ndan Erdoğan’a “Hatay” yanıtı: Psikolojik analize muhtaç ifadeler…

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde “Hatay” için söylediği sözlere yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün İkitelli’de İBB’nin bir etkinliğine katıldı. Etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, Erdoğan'ın Hatay ile ilgili ifadelerini değerlendirdi.

İstanbul İkitelli’de, ‘İstanbul'un Yeni Otobüslerinin Tanıtımı Etkinliği’nde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’ın Hatay hakkındaki sözlerini, “Bile isteye yardım etmediğinin ifadesi” olarak tanımladı. “Bu millet bu tehdidin cevabını öyle bir verir ki…” diyerek sözlerini sürdüren İBB Başkanı, Erdoğan’ın ifadelerinin psikolojik analize muhtaç olduğunu da ifade etti.

“Bu ifadeler tıbbın konusu”

İşte Ekrem İmamoğlu’nun konuşmasından satır başları:

“Bile isteye yardım etmediğinin ifadesi. Seçime 1 ay kaldı diye sözüm ona milleti korkutacak. Bu ifadeler hafife alınacak ifadeler değil, tıbbın konusu bu ifadeler. Depremzedelerin önünde, sırf kendilerini seçmediler diye yardım götürmediğini itiraf etti. Bu tür davranışları toplumun vicdanına bırakıyorum”

“Bu millet tehdidin cevabını verir”

"Erdoğan'ın ifadeleri psikolojik olarak analize muhtaçtır. Bu nasıl bir anlayış? Milletin efendi olduğunu bunlar öğrenecek 31 Mart’ta. Millet efendi, siz değilsiniz. Bu tehdidi milletimiz yutmaz. Bu millet bu tehdidin cevabını öyle bir verir ki… Bu tehdidinizin karşılığı milyonlar olacak göreceksiniz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demişti?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antakya Spor Salonu'nda düzenlenen AKP Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda, "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı" ifadelerini kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da hangi partinin başkan adayı önde? İşte son anket sonuçları..

İstanbul Haberleri Haberleri