İBB’den 3 gün sürecek 19 Mayıs coşkusu! İBB 19 Mayıs konserleri nerede, kimler sahne alacak, ücretsiz mi 2024?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek etkinlikler ve konserlerin detayları belli oldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, İstanbul’da farklı etkinliklerle kutlanacak. İBB yaptığı açıklama ile 19 Mayıs’a özel üç gün sürecek bir konser ve etkinlik programı hazırladıklarını duyurdu. Peki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın 19 Mayıs programında kimler sahne alacak, konserler nerede olacak? İşte yanıtı…

İBB 19 Mayıs konserleri nerede, saat kaçta 2024?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlaması 17-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek atölyeler, konserler ve etkinliklerle kutlanacak. İBB’nin 19 Mayıs kutlamaları Anadolu yakasında bulunan Maltepe Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek. 17-18-19 Mayıs’ta düzenlenecek konserler, etkinlikler ve atölyelerle yapılacak kutlamalar saat 13.30’da başlayacak.

İBB 17- 18 - 19 Mayıs konser takvimi

İBB’nin 19 Mayıs 2024 kutlamalarında 17 Mayıs günü; Simge, Selin, Çağan Şengül ve Berkay Altuntay sahne alacak.

18 Mayıs günü yapılacak konserlerde; Pera, Skapova, Can Koç, Al’York ve Arem Özgüç & Arman Aydın izleyicilere bayram coşkusu yaşatmak için performans sergileyecek.

19 Mayıs konserinde kimler sahneye çıkacak İBB 2024?

19 Mayıs günü yapılacak son konser etkinliğinde ise; Edis, Hey Douglas ve Konukları, Gaye Su Akyol, Evrencan Gündüz, Güneş, Nova Norda, Evdeki Saat ve Aybüke Albere gibi isimler sahnede olacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

İstanbul Havalimanı'nda külçe altın operasyonu: İsrail uyruklu 2 kişi gözaltına alındı

İstanbul Haberleri Haberleri