İBB Şehir Hatları Mehtap Turları devam ediyor mu, hangi günler, tarife bilgileri!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehit Hatları’nın yaz tarifesinde yer alan Mehtap Turları’na ait detaylar merak konusu oluyor.

Şehir Hatları’nın yaz tarifesine geçmesiyle birlikte yeni seferler ve mevcut hatlarda yapılan değişiklikler de belli oldu. İstanbul Boğazı’nda düzenlenen Mehtap Turları da en çok merak edilen hatlardan biri oluyor. Peki 2024 yılı Şehir Hatları yaz tarifesinde Mehtap Turları var mı, günde kaç kere, nereden kalkıyor? İşte yanıtı…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Şehir Hatları’ndan yapılan açıklamaya göre, 2024 yılı yaz aylarında Mehtap Turları devam edecek. Yaz boyunca sürecek olan Mehtap Gezileri’nin yanı sıra Boğaz Turları da kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da yapılacak.

Şehir Hatları 2024 Mehtap Turları; Bostancı-Kadıköy-Eminönü-Üsküdar-Beşiktaş-Rumeli Kavağı-Anadolu Kavağı hattında yapılacak.

Uzun ve kısa olarak ikiye ayrılan Boğaz Turu ise Şehir Hatları’nın yaz tarifesinde yine yer almaya devam edecek. Uzun Boğaz Turu ve Kısa Boğaz Turu günde bir kez yine Kısa Boğaz Turu, resmi tatil ve bayram günlerinde ise günde iki kez yapılacak.

Şehir Hatları’nda 2024 yılı yaz tarifesi 17 Haziran Cumartesi günü başlayıp 8 Eylül 2024 Pazar günü ise sona erecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Beylikdüzü açıklarında yunusların mükemmel şovu!
Su kuyusuna atılan yavru kedinin kurtarılmayı beklediği anlar yürekleri sızlattı
Üsküdar'da gece yarısı yangın paniği yaşandı, alevler hızla büyüdü

İstanbul Haberleri Haberleri