İBB Çubuklu Silolar'ın da unutulmaz konser: La Sra. Tomasa

Cervantes Enstitüsü'nün İspanya Sanatçılar ve Çevirmenler Derneği ile 16.'sı düzenlenen etkinlikte La Sra. Tomasa, Çubuklu Silolar'ın eşsiz manzarasında İstanbullulara unutulmaz bir konser verecek.

Cervantes Enstitüsü'nün İspanya Sanatçılar ve Çevirmenler Derneği ile birlikte düzenlediği yeni çıkan müzikleri uluslararasılaştırma programının 16.'sı kapsamında La Sra. Tomasa, Çubuklu Silolar'ın eşsiz manzarasında İstanbullulara unutulmaz bir konser akşamı yaşatacak. Biletlerinizi İstanbul Senin'den temin edebilirsiniz.

Nilüfer Müzik Festivali'ndeki (2016) ilk çıkışının ardından Türkiye'ye dönen La Sra. Tomasa, yenilikçi sesi ve benzersiz tarzıyla müzik sahnesinde çığır açan bir grup olarak öne çıkmaktadır. Timba, salsa ve guaguancó gibi Latin Amerika seslerini reggae, funk, rap ve drum'n'bass, trap ve house gibi elektronik trendlerden esinlenerek cesurca birleştirmektedir. Bu müzikal yaklaşım, grubun müziğe olan derin sevgisini ve müzikal köklerini yansıtmaktadır.

Alternatif bir proje sunma arzusundan doğan grup, medyanın dikkatini çeken bir müzik yaratmıştır ve hem ulusal hem uluslararası dinleyicileri büyülemiştir. Başarılarının anahtarı, organik ve insani unsurları elektronik ve modernle dengelemelerinde ve canlı performanslarındaki etkileyici enerjide yatmaktadır.

Konserler 4 Eylül’de İBB Çubuklu Silolar’da, 5 Eylül’de Şişli Belediyesi Habitat Parkı’nda Lice Etkinlikleri kapsamında gerçekleşecektir.

Adres: Çubuklu Mah. Şehit Ersin Güner Cad. Çubuklu İstinye Arabalı Vapur İskelesi Yanı, Beykoz/İstanbul

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Silivri'den Çatalca'ya
2 bin 500 taksi daha geliyor
Avcılar coştu

İstanbul Haberleri Haberleri