Hasan Mutlu: Sorunları hep birlikte çözeceğiz

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun örnek uygulaması ‘Mahalle Hizmet Seferberliği’ başarıyla tamamlandı.

BARIŞ ÖNAL- Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun örnek uygulaması ‘Mahalle Hizmet Seferberliği’ aylardır süren çalışmaların ardından başarıyla tamamlandı. Başkan Mutlu’nun Bayrampaşa’nın mahallelerindeki sorunları yerinde tespit ederek hızla çözüme kavuşturmak amacıyla başlattığı uygulamanın son durağı Yıldırım Mahallesi oldu. Çalışma ekibiyle birlikte mahalleyi karış karış gezen Başkan Mutlu, hem mahalledeki eksiklikleri belirledi hem vatandaşların taleplerini aldı. Başkan Mutlu’ya mahalledeki incelemeleri boyunca Başkan Yardımcıları Atilla Özen, Mehmet Demirok, Lütfi Kadıoğulları, Gündüz Kalkan, Bilgehan Yağcı, Hakan Baş, Özlem Tut ve birim müdürleri ile mahalle muhtarı Adnan Liçina eşlik etti.

Halkla iç içe olacağız

Aylardır sahada olduklarını ve çok verimli bir çalışma yaptıklarını belirten Başkan Mutlu, “İlçemizdeki sorunları tespit etmek ve kentimizi daha yaşanabilir kılmak amacıyla başlattığımız uygulamamızı başarıyla tamamladık. Ortak akılla hareket etmeye, sorunları birlikte çözmeye ve halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi.

Eksiklikler tamamlandı

Vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılanan uygulama, Başkan Mutlu’nun yerinde tespit ve çözüm odaklı yaklaşımı ile Bayrampaşa’da belediyecilik anlayışına yeni bir boyut kazandırdı. Ayladır süren çalışmalarla Altıntepsi, Cevatpaşa, İsmetpaşa, Kartaltepe, Kocatepe, Muratpaşa, Orta, Terazidere, Vatan, Yenidoğan ve Yıldırım mahallelerindeki eksiklikler tespit edildi, ardından ekipler Başkan Mutlu’nun talimatıyla sahaya inerek bu eksiklikleri bir bir tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Panik anları kamerada: Park halindeki aracı iten çocuklar faciadan döndü
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan 'yeni anayasa' paylaşımı: 'Ana ilkeleri neler olabilir'
Edirne’de anızdan ormana sıçrayan yangın söndürüldü

İstanbul Haberleri Haberleri