Güngören'de yayaya tramvay çarptı, seferler durduruldu

Güngören'de yolun karşısına geçmeyen çalışan bir kadına tramvay çarptı. O anlarda yaya hastaneye kaldırılırken seferler bir süre ertelendi.

Güngören'de tramvay hattından yolun karşısına geçmek isteyen kişiye tramvay çarptı. Tramvay seferlerinde herhangi bir aksaklığa neden olmayan kazada yaralı kişi hastaneye kaldırılırken vatman ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde bulunan T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçmek için tramvay yoluna giren Suriyeli kişiye Kabataş istikametinde ilerleyen tramvay çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralıyı sağlık ekipleri hastaneye kaldırıldı. Zeytinburnu istasyonunda tramvayı durduran vatman olay yerine geldi. Tramvay seferlerinde herhangi bir aksama yaşanmazken vatman ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbullular müjde: Afrika'dan sıcak hava dalgası geliyor, sıcaklıklar kaç derece olacak?
İzmir'de oto galeriye 3 gün arayla 2 kez saldırı: 3 kişi gözaltına alındı
ATM önünde gasp: Emekliyi darp edip parasını çalan şahıs yakalandı

İstanbul Haberleri Haberleri