Gümüşpınarlılar maden ocağı için ayaklandı

Çatalca'nın Gümüşpınar Mahallesinde açılmak istenen maden ocağına karşı yurttaşlar ayaklandı. Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel'de Gümüşpınar'daki yurttaşların eylemine destek verdi.

Güzel "Maden ocağı açılmasına birlikte karşı durarak, belediye meclisinden yapılacak ÇED toplantısı için tüm Çatalca halkımızı Gümüspınar mahallemize davet edeceğiz. Çatalca hepimizin. Biz vatandaşımızın daima yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz" dedi. Eyleme, AK Parti,CHP,MHP ilçe başkanlarıyla Muhtarlar Derneği Başkan Erdal Yılmaz ve Gümüş Mahalle Muhtarı Osman Güngör de imzalarıyla destek verdi.

"Siyaset değil, doğa için birlik olduk"

Sözlerinin devamında konunun siyaset üstü bir konu olduğunu kaydeden Başkan, Güzel "Bugün bir olduk, birlik olduk, siyaset üstü bir tutumla tepkimizi tüm ilçe siyasi parti başkanlarımızla ve vatandaşlarımızla ortaya koyduk.İlçemizde maden ocaklarına geçit vermeyeceğiz’ ifadelerinde bulundu.

Tutanak tutuldu

Çevre ve Şehircilik ve İklim Bakanlığı ve İl Müdürlüğüne iletilmek üzere; Belediye Başkanı Erhan Güzel, CHP İlçe Başkanı Yakup Yaşar, AK Parti İlçe Başkanı Levent Özkan, MHP İlçe Başkanı Recep Yılmaz, Mahalle Muhtarımız Osman Güngör ve Muhtarlar Derneği Başkan Erdal Yılmaz imzasıyla hazırlanan tutanağa mahalle ve ilçe halkımızdan toplanan imzalar eklendi ve Çatalcamızın bu konudaki hassasiyeti Binkılıç mahallemizden sonra bir kez daha Gümüşpınar Mahallemizde muhtarlar, meclis üyeleri ile Kuzey Ormanları Savunucuları’nın ve halkımızın yoğun katılımıyla dile getirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Beylikdüzü'nde Anneler Günü çok sayıda etkinlikle renkli anlara sahne oldu
Yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa kamyonet çarptı, sürücü kaçtı
Kediyi önce ezilmekten kurtardı, sonra yuva buldu

İstanbul Haberleri Haberleri