Gülümseten anlar: Sıcaktan bunalan kedi yol ortasında gölgelik alana yattı, otobüsü umursamadı

İstanbul Esenkent'te sıcaktan bunalarak yolun ortasında gölgelik yerde uzanan kedi, İETT otobüs şoförüne zor anlar yaşatırken ortaya gülümseten anlar çıktı.

İstanbul'da son birkaç gündür etkisini yoğun bir şekilde hissettiren sıcak hava ve yüksek nem oranı vatandaşları bunaltmakla kalmıyor, sokak hayvanlarını da etkiliyor.

Dışarıya çıkan insanlar parklardaki gölgeliklerde serinlemeye çalışırken bunaltıcı sıcak havada sokaktaki hayvanlar da gölgelik yerleri tercih etmeye çalışıyor.

Nitekim bunun bir örneği İstanbul Esenkent'te yaşandı. Sıcak havadan kaçmaya çalışan bir kedi güneşin bunaltıcı etkisinden kurtulmak için kendine gölgelik bir yer seçti.

Ancak seçtiği yer yolun ortası olunca araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Yoldan geçecek olan İETT otobüsü yolda duran kediyi fark etti. Bunun üzerine sürücü önce kornaya bastı ve geçeceği yerden uzaklaşmasını sağladı.

Ortaya gülümseten anlar çıktı

Ancak şoförün kornaya basması kediye etki etmedi. Kornayı umursamayarak yolda uzanan kedi, otobüs şoförünün araçtan inmesiyle geri adım attı.

Otobüs şoförü araçtan inerek kediye uzaklaştırdı. O gülümseten anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Şirinevlerde forma hırsızlığı!
TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu başladı: Başkan adaylarının listeleri belli oldu
İstanbul'da akılalmaz olay! Moloz taşıyan kamyonet, yola hafriyat düşürdü

İstanbul Haberleri Haberleri