Genco Erkal’ın cenaze töreni ne zaman, nerede, hangi gün, saat kaçta, hangi camiden kalkıyor?

Usta aktör ve tiyatrocu Genco Erkal 31 Temmuz 2024 Çarşamba günü hayatını kaybetti. Hayranlarını yasa boğan Erkal’ın cenaze töreninin ne zaman düzenleneceği merak edilmeye başlandı.

Türk tiyatrosu yasta! Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Genco Erkal 86 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir kanserle mücadele ettiği bilinen Erkal’ın vefat haberi büyük bir üzüntüyle karşılanırken, usta oyuncuya veda etmek isteyenler Genco Erkal’ın cenaze töreninin hangi gün ve saat kaçta düzenleneceğini araştırmaya başladı. Peki Genco Erkal’ın cenaze töreninin tarihi belli oldu mu, hangi camiden kaldırılacak, tören nerede yapılacak?

86 yaşında hayatını kaybeden Genco Erkal’ın vefatının ardından sanat ve siyaset dünyasında peş peşe taziye mesajları yağmaya başladı. Erkal’la aynı sahneyi paylaşan meslektaşlarının yanı sıra birçok siyasetçi de usta oyuncunun hayatını kaybetmesinin ardından üzüntülerini paylaştı.

Genco Erkal’ın 31 Temmuz 2024 Çarşamba sabahı 86 yaşında kan kanserinden vefat ettiğinin açıklanmasının ardından gözler usta oyuncunun veda törenine çevrildi. Erkal’ın cenazesinin nerede toprağa verileceği merak edilirken, ünlü aktör için veda töreninin nerede düzenleneceği de soruşturuluyor.

Cenaze programı açıklandı!

Dostlar Tiyatrosu'ndan yapılan açıklama ile Genco Erkal'ın cenaze programına ilişkin detaylar duyuruldu. Erkal için ilk olarak 2 Ağustos Cuma Günü Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde anma töreni düzenlenecek.

Daha sonra ise Genco Erkal'ın cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Tanju Özcan yeni uygulamayı başlattı: Yere izmarit ve çöp atanlara 14 bin 407 TL’ye kadar para cezası
Urla'da orman yangını: Saatler sonra kontrol altına alındı
Üsküdar'da gece saatleri metruk binada yangın çıktı!

İstanbul Haberleri Haberleri