Gelin Evi Neslihan kimdir? Neslihan İnce Instagram hesabı

Aslı Hünel’in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Gelin Evi’nde yeni haftanın ilk günü ekranlardaki yerini alıyor. Beş gelinin rakiplerine karşı vereceği mücadelenin sonunda herkes ödülü almaya çalışacak. Bu hafta yarışacak isimler de açıklandı ve Neslihan da onlar arasında bulunuyor. Güzel yarışmacı ile ilgili olarak ilk andan itibaren çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi Neslihan İnce kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde birincilik için ter döktükleri zorlu rekabette yaşanacak mücadele herkesi televizyon karşısına geçirecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Neslihan da altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelin Evi Neslihan İnce kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Neslihan kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Neslihan İnce gelinlik, kınalık ve nişanlık elbiseler yaratıp saç ve türban hizmeti veriyor. Toptan ve perakende satışlar da yapıyor. Geçen sene evlendi. Instagram hesabında yayınladığı videolar ve fotoğraflarla yüz binden fazla takipçiye sahip. Nneslihanlivee adresinden takip edebilirsiniz.






 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri