Feyza Altun'a tehdit: Sesini kesmezsen kesilecek!

Ünlü avukat Feyza Altun, son günlerde gündemi bir hayli meşgul eden Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın ailesinden tehdit aldığını söyledi. Tehditlerde ' Sesini kesmezsen sesin kesilecek' denildiği gözüküyor.

Gündemin en sıcak konularından biri olan Polat ailesi hakkında MASAK tarafından inceleme başlatılmıştı. Kara para aklama iddialarının ardından milyonların önünde cereyan etmeyi sürdüren olaylar silsilesinde konuyu ilk andan itibaren takip eden isimlerin başında gelen Avukat Feyza Altun, Polat ailesi veya onlara çok yakın biri tarafından tehit edildiğini paylaştı.

Suç duyurusunda bulundu

Olayın ardından bazı bilgilere ulaştığını ifade eden Altun; “Bu mesajları atan kişi, adım kadar eminim aileden biri. Mesajlaşmada sansürlediğim yeri görüyorsun. Orayı asla söylemeyeceğim. Kimsenin özel hayatı beni asla ilgilendirmez ama burada benim çoğuma laf ettiği için ben de özel bir şey yazdım. Delirdi onu yazınca. Orada emin oldum, aileden biri" diyen Altun, "Sosyal medyacım araştırdı, bu hesap 2021 yılında açılmış. 2 kere isim değiştirmiş. Hesabın ilk ismi; 'siladogufan'. E-mailini de buldum. Avukatım suç duyurusunda bulundu. Ben bunu bulacağım. Bu arada, VPN kullanıyor. VPN de Gürcistan gösteriyor. Gürcistan olması da çok manidar" dedi.

Sesini kesmezsen sesin kesilecek

Üst üste gelen tehditlere karşı olarak da bir not bırakan Altun; "@wone_siberbacsks isimli hesaptan Polatgiller adına tarafıma savrulan tehditler… İzleniyormuşum, sesimi kesmessem sesim kesilecekmiş, ne yaptığımı biliyorlarmış shss evde oturuyorum bunu öğrenmekte zorlanmamışlardır adliyeye falan gidiyorum. Büyün kamuoyuna duyuruyorum ayağım takılsa sorumlusu Polatgillerdir. Gelin kesin bakalım sesimi nasıl keseceksiniz." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Özgür Özel delegelere seslendi: 'Bu parti muhalefet kalmasın, ayağa kalksın diye gereğini yapın'
Halı saha maçında bir anda yere yığıldı, hayatını kaybetti: O anlar kameraya böyle yansıdı

İstanbul Haberleri Haberleri