Festivale katılanlara Silivri yoğurdu ikramı!

Dün başlayan 62. Geleneksel Silivri Yoğurt Festivali etkinlikleri kapsamında festivale katılanlara Silivri yoğurdu ikram edildi.

Silivri Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 62. Geleneksel Silivri Yoğurt Festivali kapsamında, ilçenin simgesi haline gelen meşhur Silivri yoğurdunu daha geniş kitlelere tanıtmak ve bu eşsiz lezzeti vatandaşlarla paylaşmak amacıyla misafirlere özenle hazırlanan yoğurtları ikram etti.

Hazırlanan yoğurt standlarında sunulan yoğurtlar hem yerli halk hem de dışarıdan gelen ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Katılımcılar, geleneksel yöntemlerle hazırlanan taze ve doğal Silivri yoğurdunun tadına bakarak, bu benzersiz lezzeti deneyimleme fırsatı buldular.

Silivri Belediyesi, geleneklerini yaşatmak ve Silivri yoğurdunun eşsiz lezzetini gelecek nesillere aktarmak adına düzenlediği bu festivali her yıl daha da zenginleştirerek devam ettirmeyi amaçlıyor. Bu sayede, ilçenin simgesi haline gelen yoğurt hem yerli hem de yabancı misafirlerle buluşmaya devam edecek

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Freni boşalan tur otobüsü dehşet saçtı: 1 çocuk öldü, çok sayıda yaralı var

İstanbul Haberleri Haberleri