Fenerbahçe Üniversitesi 14 öğretim elemanıalımı yapacak! Şartlar ve gerekli belgeler

İstanbul'da bulunan Fenerbahçe Ünviersitesi, kadrosuna 14 öğretim elemanı alımı yapacağını duyurdu. Farklı bölümlerde ALES puan türünün en az 70 olması gereken alımlar hakkındaki tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe Üniversitesi yayımladığı ilanla birlikte 14 öğretim görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Buna göre farklı branşlarda gerçekleştirilecek başvurulara dair tüm detaylar da belirlendi. Ayrıca ilan tarihi, sınav günleri ve sonuçların açıklanacağı ana kadar pek çok bilgiyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Fenerbahçe Üniversitesi sınav ve sonuç açıklanma tarihi ne zaman?

4 Mart 2024 Pazartesi itibarıyla başlayan başvurular 18 Mart'ta sona erecek. Ön değerlendirmede katılmaya hak kazananlar 21 Mart'ta sınava girecek. 25 Mart'ta ise sonuçlar açıklanacak.

Başvuru ve Değerlendirme Takvimi:İlan Başlama (İlk Başvuru) Tarihi : 04.03.2024
İlan Bitiş (Son Başvuru) Tarihi : 18.03.2024
Ön Değerlendirme Tarihi : 19.03.2024
Giriş Sınavı Tarihi : 21.03.2024
Sonuç Açıklama Tarihi : 25.03.2024

Fenerbahçe Üniversitesi öğretim elemanı alımı için gereken şartlar

Öğretim Elemanı Kadrosu Başvuru Belgeleri:
1.İlgili akademik birime hitaben yazılmış, başvurulan bölüm ve adayın iletişim bilgilerini içeren başvuru dilekçesi.
2.Başvuru sahibince imzalanmış kişisel verilerin işlenmesiyle ilgili aydınlatma metni ve açık rıza onayı.(https://www.fbu.edu.tr/fbuhakkinda/254/Insan-kaynaklari)
3.YÖK formatlı özgeçmiş.
4.Lisans ve lisansüstü diplomaların aslı ve barkodlu e-Devlet belgeleri.
5.Üniversiteden onaylı lisans transkripti.
6.Yurtdışından alınan diplomalar için denklik belgesi.
7.Lisansüstü eğitimi devam edenler için öğrenci belgesi.
8.ALES Sonuç Belgesi (En az 70 puan almış olmak, belgenin kontrol kodlu ve barkodlu olması).
9.YDS veya YÖK tarafından eş değerliği olan yabancı dil belgesi (Belgenin kontrol kodlu ve barkodlu olması).
10.Kimlik kartı fotokopisi.
11.Bir adet vesikalık fotoğraf.
12.Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir).
13.Adli Sicil Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir).

Fenerbahçe Üniversitesi öğretim elemanı alımı branşları

AKADEMİK BİRİMBÖLÜM/ PROGRAMKADRO SAYISIKADRO ÜNVANIALES PUAN TÜRÜAÇIKLAMA
Eczacılık
Fakültesi
Farmakognozi1Arş. Gör.SAY 70Eczacılık Fakültesi lisans mezunu olmak.
Sağlık Bilimleri FakültesiErgoterapi1Öğr. Gör.SAY 70Ergoterapi veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü lisans mezunu olup, Ergoterapi veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında doktora yapıyor olmak. Prematüre bebekler konusunda çalışması olmak.
Sağlık Bilimleri FakültesiErgoterapi1Arş. Gör.SAY 70Ergoterapi Bölümü lisans mezunu olup, Ergoterapi alanında yüksek lisans yapıyor olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluDiş Protez Teknolojisi1Öğr. Gör.SAY 70Diş Hekimliği lisans mezunu olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluRadyoterapi1Öğr. Gör.SAY 70Sağlık Fiziği alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Spor Bilimleri FakültesiSpor Yöneticiliği1Arş. Gör.EA 70Spor Yöneticiliği lisans mezunu olup, Spor Yönetimi alanında yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Spor Bilimleri FakültesiAntrenörlük Eğitimi1Arş. Gör.EA 70Antrenörlük Eğitimi lisans mezunu olmak ve Spor Bilimleri veya Beden Eğitimi ve Spor alanında yüksek lisans yapıyor olmak.
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler FakültesiSiyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce)1Arş. Gör.EA 70Siyaset Bilimi/ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler/ Uluslararası İlişkiler bölümlerinin birinden lisans mezunu olup, bu alanlardan birinde tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler FakültesiYönetim Bilişim Sistemleri (İngilizce)1Arş. Gör.EA 70Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım ve Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümlerinin birinden lisans mezunu olup, bu alanlarda yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler FakültesiYönetim Bilişim Sistemleri (İngilizce)1Arş. Gör.EA 70İşletme bölümü lisans mezunu olmak.
Mühendislik ve Mimarlık FakültesiBilgisayar Mühendisliği (İngilizce)1Arş. Gör.SAY 70Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği alanlarından birinden lisans mezunu olmak.
Mühendislik ve Mimarlık FakültesiYazılım Mühendisliği (İngilizce)1Arş. Gör.SAY 70Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği alanlarından birinden lisans mezunu olmak.
Mühendislik ve Mimarlık FakültesiBilgisayar Mühendisliği (İngilizce)1Arş. Gör.SAY 70Elektrik Elektronik Mühendisliği veya Elektronik Haberleşme Mühendisliği alanlarından birinden lisans mezunu olmak.
Mühendislik ve Mimarlık FakültesiEndüstri Mühendisliği (İngilizce)1Arş. Gör.SAY 70Endüstri Mühendisliği veya İşletme Mühendisliği alanlarından birinden lisans mezunu olmak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da IŞİD operasyonu: 12 kişi gözaltına alındı
Bu da oldu: Ramazan ayında davul çalma isteğini reddeden muhtarı vurdu

İstanbul Haberleri Haberleri