Eyüpsultanlı çocuklara sünnet şöleni

Eyüpsultan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Eyüpsultan Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediği ücretsiz sünnet şöleniyle ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirdi.

Düzenlenen etkinlik kapsamında 650 çocuk tamamen ücretsiz olarak sünnet edilirken, ayakkabısından pelerinine tüm sünnet kıyafetleri yine Eyüpsultan Belediyesi tarafından karşılandı. Sünnet olan çocuklar için Eyüp Sultan Meydanı’nda bir şölen düzenlendi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen de şölene katılarak, çocukların ve ailelerin sevincine ortak oldu.

“İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ HER ALANDA YANINIZDA OLACAĞIZ”

Başkan Özmen Sünnet Şöleni’nde yaptığı konuşmada “Anne baba olarak hayatımızın çok önemli dönemi. Ben de baba olarak, oğlum sünnet olunca çok heyecanlanmıştım. Allah, yavrularımızın nice güzel günlerini hep beraber yaşamayı nasip etsin. Biz Eyüpsultan Belediyesi olarak hep sizlerin yanında olacağız. Bugün yavrularımızın yanındayız. Yarın da Eyüpsultan’da annelerimizin, babalarımızın, kardeşlerimizin, yavrularımızın ihtiyaç duyduğu her alanda yanlarında olacağız. Şimdi hep beraber boğaz gezisine gideceğiz, İstanbul’un bütün güzelliklerini orada göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Şölen sonrası dua okundu. Duanın ardından çocuklar, palyaçolar ve maskotlar eşliğinde Feshane Artİstanbul’un önünde bulunan iskeleye yürüdü.

Burada kendilerine tahsis edilen üç vapura binen çocuklar, aileleriyle birlikte 2 saatlik boğaz gezisine çıktı. Boğaz gezisi sırasında sünnet çocukları ve ailelerine belediye görevlileri çeşitli ikramlarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

En düşük emekli aylığına zam olacak mı? AK Parti Sözcüsü Çelik'ten açıklama
Kuala Lumpur'da 'Bir Diplomatın Tuvalinden Türkiye' sergisi açıldı

İstanbul Haberleri Haberleri