Eyüpsultanlı çocuklar "Çocuk Sanat Atölyeleri" ile sanatla buluştu

Eyüpsultan Belediyesi tarafından başlatılan Çocuk Sanat Atölyeleri kapsamında çok sayıdaki çocuklar, hem eğlenirken hem de sanatın farklı kollarını öğreniyor.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından okulların yaz tatiline girmesiyle çocuklara yönelik çok sayıdaki etkinliklerle hem eğlenmeleri hem de öğrenmeleri amaçlanıyor. Belediye tarafından hayata geçirilen Çocuk Sanat Atölyeleri hem çocuklar hem de veliler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Birçok sanat dalında çocuklar tanışma imkanı buluyor

Çocuk Sanat Atölyeleri kapsamında çocuklar sanatın pek çok dalını görme ve öğrenme imkanı bulurken yaşıtlarıyla hem eğlenip hem de sosyalleşiyor. 4-8 yaş ve 9-12 yaş grubundaki çocuklara verilen eğitimlerde Zal Mahmut Paşa Külliyesi'nde her Cumartesi günü düzenlenen etkinliklerle ebru, karagöz, çizgi, kağıt, çini ve çömlek sanatlarını görme ve öğrenmeleri amaçlanıyor.

Çocuk Sanat Atölyesi kayıtları devam ediyor

Ayrıca atölyelere katılan çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı da Eyüpsultan Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Çocuk Sanat Atölyelerine katılmak isteyen çocuklar için 24 Ağustos 2024 Cumartesi gününe kadar atölyeler devam edecek. Valiler çocuklarının katılım sağlaması için Eyüpsultan Belediyesi'nin resmi web sitesi üzerinden kayıt yaptırabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul Esenyurt'ta kaza: Park halindeki araca iki kez çarpıp yoluna devam etti
Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’nde 'sedye' gerilimi: Ambulansta bekletilen hasta isyan etti
Tuzla'da imalathane yangını! Yoğun dumanlar pek çok noktadan görüldü

İstanbul Haberleri Haberleri