Eyüpsultan'daki Çiftalan Plajı'nda yaz sezonu açıldı, vatandaşlara servis hizmeti sağlanacak!

Eyüpsultan ilçesi sınırlarında olan Çiftalan Plajı, vatandaşların hizmetine sunuldu. Sahilde bakım ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla deniz keyfi yapmak isteyenlere ücretsiz olarak servis hizmeti de sunulacak.

İstanbul'da sıcak havalarda serinlemek isteyen ve denizin keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlara Eyüpsultan ilçesi sınırlarında olan Çiftalan Plajı açıldı. Sahil bandında yapılan yenileme ve bakım onarım çalışmaları ile birlikte denizin keyfi doyasıya yaşanabilecek. Çiftalan Plajı'nda vatandaşlara tamamen ücretsiz olarak şezlong ve şemsiye fırsatından yararlanabilecek. Plajda soyunma kabinleri, duş alanları, tuvaletler, kafeterya ve revir de bulunuyor. Vatandaşların güvenli bir şekilde denize girebilmesi için cankurtaran kulesi ve ekibi de plajda görev yapacak.


Plaja giriş ücretleri belli oldu!

Çiftalan Plajı'nı tercih edecek vatandaşlar için güncel 2024 fiyatları ise belli oldu. Buna göre; plaja giriş ücretleri öğrenciler için 30 TL, yetişkinler için 60 TL olarak belirlendi. Ayrıca 0 – 9 yaş, 65 yaş üzeri, şehit aileleri, gazi ve engelli vatandaşlara girişler ücretsiz olacak. Plaja aracı ile gelecek olan vatandaşlar için otopark alanı da mevcut. Çiftalan Plajı otopark ücretleri ise küçük araçlar için 100 TL, büyük araçlar için ise 150 TL olarak ücretlendiriliyor.


Plajlara her gün ücretsiz olarak servis hizmeti verilecek!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Çiftalan Plajı'na gitmek isteyen misafirler için ücretsiz olarak belirli noktalardan servisler kalkacak. Tamamen ücretsiz olarak hizmet verecek servislerde saat sabah 09:00'da kalkacak. Plaja iki farklı saatte ring yapacak.

  • Eyüpsultan Kaymakamlığı önü 09:00 – 11:00
  • Alibeyköy Mısır Heykeli önü 09:00 – 11:00
  • Veysel Karani Camii önü 09:00 – 11:00
  • Güzeltepe Gençlik Merkezi önü 09:00 – 11:00
  • Kemerburgaz İtfaiye önü 09:30 – 11:30
  • Göktürk İstanbul Caddesi Tarım 4.0 binası önü 09:00 – 11:30

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Son dakika! Ahırkapı açıklarında tekne battı, mahsur kalanlar kurtarılmaya çalışılıyor!
25 Haziran 2024 İstanbul hava durumu, Salı günü ilçe ilçe sıcaklık kaç derece ölçülecek?
Hastanede fare krizi! O anlar böyle kaydedildi

İstanbul Haberleri Haberleri