Eyüpsultan'a 9 yeni kreş geliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen'in seçim vaatleri arasında yer alan “Her mahalleye en az 1 kreş” hizmeti hız kesmeden sürüyor.

“Yaşamaya Değer” sloganı ile hizmet üretmeye devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, seçim vaatlerini yerine getirmeye devam ediyor. Çırçır Mahallesi’nde yapımı devam eden Çocuk Eğitim Merkezi’nin inşaatını ziyaret eden Başkan Özmen, incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kreş bulunmayan mahallelere öncelik

“Her mahalleye en az 1 kreş” sözüyle yola çıkan, başta Sakarya, Çırçır, Rami Yeni, Emniyettepe ve Akşemsettin olmak üzere kreş bulunmayan mahallelere en az bir kreş vaadinde bulunan Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çalışmaları bizzat inceledi

Bu kapsamda Çırçır Mahallesi’nde yapımı devam eden Çocuk Eğitim Merkezi’nin inşaatını ziyaret eden Başkan Özmen incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çırçır Yuvam Eyüpsultan açılıyor

Çok yakında hizmete girecek olan Çırçır Yuvam Eyüpsultan, 6 sınıfıyla 132 öğrenciye eğitim verecek. Geniş bir bahçeye sahip olacak olan ve çocuklara, ağaç, doğa ve toprak sevgisini aşılamayı amaçlayan kreşte, meyve ağaçları, bitki bahçeleri bulunacak. Orman ekosistemi ve çevre bilincini deneyimleyerek öğretecek olan kreşte çocuklar, orman ve içerisinde barındırdığı tüm yaşam alanını tanıyarak, çevre eğitimi konusunda bilinçlenecek.

Kreş sayısı 10'a çıkacak

Çocukların okul öncesi bakımını üstlenerek hem çocuklara hem de ebeveynlerine fırsat eşitliği sağlayacak kreşlerin sayısını artırmayı hedefleyen Başkan Özmen, ilçede bir tane olan kreş sayısını en kısa zamanda 10’a çıkaracaklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Borsa günü yükselişle kapattı

İstanbul Haberleri Haberleri