Eyüpsultan Belediye Başkanı Özmen müjdeli haberi verdi: 5 bin öğrenciye İstanbulkart abonman desteği

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen'den Eyüpsultanlı gençlere müjdeli haber geldi. Belediye 5 bin öğrenciye ulaşım desteği sunmak için harekete geçti.

Eyüpsultan Belediyesi, 5 bin öğrenciye ulaşım desteği sunmak için İstanbul Kart aylık abonman desteği kampanyasını başlattı.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, İstanbulkart aylık abonmanla ulaşım desteğinden faydalanmak isteyen öğrenciler için ön başvuruların 4 Ekim Cuma 2024 günü saat 10.00'da başlayacağı kaydedildi.

Başvuruların 6 Ekim Pazar 2024 günü saat 17.00’de sona ereceği belirtilen açıklamada şartları sağlayan öğrencilerin abonmanlarının 24-31 Ekim tarihleri arasında İstanbul Kart hesaplarına yükleneceği ifade edildi.

ULAŞIM DESTEĞİ 5 BİN ÖĞRENCİYE VERİLECEK

Ulaşım desteği başvuranlar arasında hak sahipliğine göre belirlenecek 5 bin gence sağlanacak. Ön başvurular sonrası ilgili müdürlüğün yapacağı sosyo-ekonomik incelemeyle birlikte hak kazananlara Ekim, Kasım, Aralık ve Ocak ayında olmak üzere 4 (dört) kez aylık abonman yüklemesi yapılacak.

ÖN BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İstanbulkart Aylık Abonmanla Ulaşım Desteği için ön başvurular 4 Ekim Cuma 2024 günü saat 10.00'da başlayacak, 6 Ekim Pazar 2024 günü saat 17.00’de ise sona erecek. Şartları sağlayan öğrencilerin abonmanları, 24-31 Ekim tarihleri arasında İstanbul Kart hesaplarına yüklenecek. Yapılan başvurular sadece belirtilen aylar için geçerli olup, ikinci dönem için yeniden başvuru süreci başlatılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İstanbulkart Aylık Abonmanla Ulaşım Desteği için başvurular Eyüpsultanlı Mobil Uygulaması ve Eyüpsultan Belediyesi internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Cem Garipoğlu mezarından alınan DNA örneği sonucu belli oldu mu? Cem Garipoğlu yaşıyor mu, öldü mü?
İstanbul Boğazı'nda korku dolu anlar. İki yük gemisi çarpıştı
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten enflasyon değerlendirmesi

İstanbul Haberleri Haberleri