Ev sahibi ve kiracı arasındaki anlaşmazlık kavgaya dönüştü: 'Hadi bakalım çıkartın çıkartabiliyorsanız'

İstanbul Eyüpsultan'da, dairede kendisinin oturacağını söyleyerek kiracının evden çıkmasını isteyen ev sahibi ile kiracı arasında kavga çıktı.

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki yaşanan problemler şiddete varan boyutlarda sürmeye devam ediyor. Bu kez görüntüler İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinden geldi.

İddiaya göre ev sahibi karşı binasında oturan kiracıdan kendisinin oturacağı gerekçesiyle evden çıkmasını istedi. Ancak evden çıkmama konusunda ısrarcı olan ev sahibi, çözümün hukuktan yana olması gerektiğini savundu.

EV SAHİBİNDEN KENDİSİNE TÜKÜREN KİRACIYA ŞİDDET

Bir süre sonra ev sahibi aile karşısındaki dairede oturan kiracısının kapısına dayandı. Ev sahibinin oğlu "Sen benim evime şuan işgal ediyorsun" sözleriyle kiracıya tepki göstererek evden çıkması gerektiği konusunda baskı yaptı.

Kiracı ise "Evini vermeseydin banane" ifadeleriyle ev sahibi ailenin kendilerini çıkarma isteğine karşı koymaya çalıştı. Bunun üzerine kadının üzerine yürüyen ev sahibinin oğlu ise kendisine tüküren kiracıya fiziksel müdahalede bulundu.

"HADİ BAKALIM ÇIKARTIN ÇIKARTABİLİYORSANIZ"

Kendisine vuran şahsa bağırarak tepki gösteren kadın, "Sen kime vuruyorsun, terbiyesizler. Hadi bakalım çıkartın çıkartabiliyorsanız" sözleriyle tepkisini sürdürdü.

Yaşanan gergin anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde ev sahibi ailenin kiracısının kapısına dayandığı bir süre sonra gerilimin tırmanarak tartışmanın şiddete varan boyuta taşındığı görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Antalya'da kadın cinayeti: Tartıştığı eşini av tüfeğiyle vurarak öldürdü
Minibüste öksürük kavga sebebi oldu
Park halindeki minibüse giren hırsız, bozuk paraları çaldı

İstanbul Haberleri Haberleri