Ev sahibi-kiracı anlaşmazlığında son nokta: Ev sahibinin ismini kullanarak alışveriş yaptı, parayı ödemeden kaçtı

İstanbul'da bir kişi, kendisini evden çıkaran ev sahibinden intikam almak için mahalledeki esnaflardan alışveriş yaparak ‘Veresiye yazın Türkan teyze ödeyecek’ dedi.

Olay İstanbul'da meydana geldi. İddiaya göre 2 ay önce evden çıkartılan kiracı, ev sahibi olan kişinin ismini kullanarak mağazadan ve kasaptan alışveriş yaptı ve parasını ödemedi.

Önce kasaptan alışveriş yapan kadın, çalışanlara "Türkan teyzeyi tanıyorsunuz, o ödeyecek" diyerek para ödemeden ayrıldı. Duruma şaşıran çalışan ise olayı sorgulamak için ismi verilen kadını aradı ve alışveriş için birisini gönderip göndermediği sordu.

Sonrasında kimseyi alışveriş için göndermediğini söyleyen kadın, çalışanının kendisinden alışveriş yapan kadını tarif etmesiyle durumu anlamak için kasabın yolunu tuttu.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEDİ, GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

Güvenlik kamerası görüntülerin izlenmesinin ardından kendi ismini kullanarak 1000 liralık alışveriş yapan kişinin 2 ay öncesinde çıkardığı kiracısı olduğunu öğrenen kadın şaşkınlığa uğradı.

Yaşanan bu olayın ilk olmayacağını ve kiracısının kendi ismini başka esnaflarda kullanmaya devam etme olasılığından şüphelenen kadın, esnafları tek tek arayarak uyarmaya başladı.

MAĞAZADAN DA ALIŞVERİŞ YAPMIŞ

Ancak kadın, kiracının kasapta yaptığı alışverişin ilk olmadığını öğrendi. İddiaya göre mağazadan da alışveriş yapan kadın bir zamanlar ev sahibi olduğu şahsın kızı olduğunu iddia ederek birkaç ürün satın aldı.

O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Mehmet Mert oto çekicilere isyan etti! Kaymakamlığı, valileri ve yetkilileri göreve davet etti
MSB duyurdu: Gara ve Metina'da 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Marmaray'da arıza meydana geldi!

İstanbul Haberleri Haberleri