Esra ve Mesut çifti mutluluğa ilk adımlarını attı

Ak Parti Fatih İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Yazar Hekimoğlu Süleyman Özcan'ın kardeşi Mesut Özcan ve Esra Çelik görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Avcılar Sahilde yer alan Atapark Life Kır Düğünü- Kır Bahçesi salonunda yapılan düğün ve nikah töreni ilk olarak Dr. Nimettulah Demir’in Okuduğu Kur’an tilaveti ile başladı.

Demir okuduğu Kur’an ayetlerinden sonra evlilik ile alakalı yaptığı sohbet ve ettiği duaya bütün davetliler hep bir ağızdan amin diyerek karşılık verdi.

İş ve siyaset camiasından çok sayıda davetlinin katıldığı nikah ve düğün merasiminde genç çiftlerin nikah şahitliğini, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Yakup Yaşa, Magazin Programlarının Duayeni yapımcı Cebrail Mungan, Gazeteci Yazar ve Tv Programcısı Hüseyin Çetiner, İş adamı Mehmet Cengiz, damat ve gelinin arkadaşlarından oluşan onlarca isim nikahın resmi şahitleri oldu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof.Dr. Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Danışmanı Ahmet Selim Köroğlu, Ticaret Bakanı Prof.Dr Ömer Bolat, Adalet Komisyon Başkanı Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, AK Parti İstanbul Milletvekilileri Dr. Halit Yerebakan, İsmail Erdem, İsmail Emrah Karayel, Fatih Belediye Başkanı M.Ergün Turan ve onlarca siyasi ve iş insanı tebriklerini iletti.

Damadın ağabeyi gazeteci yazar ve siyaset insanı Hekimoğlu SüleymanÖzcan gazetemize şunları söyledi:

“Öncelikle gerek bizzat gelerek gerek ise telgrafları ve çelenkleri ile bizleri onurlandıran siyasi büyüklerimize Çelik ve Özcan Aileleri adına teşekkür ederim. Gelinimiz Esra’ya ve kardeşim Mesut’a bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Mutlu günümüz de gerek Muş’tan gerekse değişik illerimizden gelen aile dostlarımız başta olmak üzere bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Özgür Özel, Yunanistan Büyükelçisi Bizakis ile bir araya geldi
MSB duyurdu: Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 8 terörist etkisiz hale getirildi
Çalışmalar durdurulmuştu: Zincirli Höyük'teki kazı çalışmaları yeniden başladı

İstanbul Haberleri Haberleri