Esnaftan eski Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi'ye gönderme!

İçerenköy Semt Pazarı’nı ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, pazar esnafına hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. Bir pazarcı esnafı Adıgüzel'e, “İlk defa seçimden seçime dolaşmayan bir başkan görüyoruz. Her zaman bekleriz” dedi.

MÜGE CESUR- Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, İçerenköy Semt Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bölgede gerçekleştirilen aşure ikramının ardından pazarı da ziyaret ederek esnaf ve yurttaşlarla sohbet eden Adıgüzel; tezgâhları tek tek dolaşarak esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. Alışveriş için pazara gelen vatandaşları dinleyen Adıgüzel, esnaf ve yurttaşların istek, öneri ve şikâyetlerini not aldı. Adıgüzel, iletilen talepleri en kısa sürede işleme almak ve sorunları çözüme kavuşturmak için yoğun bir çaba göstereceklerini söyledi. Pazar esnafı ile sık sık bir araya gelmeye devam edeceğini vurgulayan Adıgüzel, Ataşehirlilerin güven ve huzur içerisinde alışveriş yapabilmeleri için koşulların iyileştirilip, kontrollerin artırılacağını vurguladı.

İlk defa görüyoruz!

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’i karşısında görmekten memnuniyet duyan bir esnafın açıklaması ise dikkat çekti. “İlk defa seçimden seçime dolaşmayan bir başkan görüyoruz. Her zaman bekleriz” diyen esnaf eski Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye göndermede bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Futbolcu Barış Alper Yılmaz ile haberleri çıkan Şeyma Subaşı açıkladı: Aşık oldum!
Madde bağımlısı dehşet saçtı... Önüne gelene bıçakla saldırdı: Ölü ve yaralılar var
İmamoğlu'ndan "Kıbrıs" mesajı: Siyasi kutuplaşmalara malzeme edilmeyecek kadar hayati

İstanbul Haberleri Haberleri