Eşini taciz edip öldüresiye dövmüşlerdi: Saldırganlar gözaltına alındı, işletme mühürlendi

İstanbul Pendik’te adamın kafe çalışanları tarafından edilmesi üzerine harekete geçen ekipler söz konusu işletmeyi mühürledi. Öte yandan saldırganlar gözaltına alındı.

İstanbul Pendik’te bir kafe personelinin sipariş götürdüğü genç kadına telefon üzerinden mesaj atarak tacizde bulunduğu sonrasında durumu öğrenen kocanın işletmeyi basması ve ardından yaşanan olaylar üzerine ekipler harekete geçti.

İddiaya göre, bir kadın evinin yakınında bulunan bir kafeden sipariş verdi. Bir süre sonra kadının evine yemek teslimatı yapan kafe personeli, iş yerine geri döndüğünde kadına telefon üzerinden mesaj atarak arkadaşlık isteğinde bulundu.

Evli olan kadın, kendisine mesaj atan kişinin evine sipariş götüren kafe personeli olduğunu fark edince durumu eşine anlattı. Ancak bunun üzerine öfkelenen koca, karısına mesaj atan kişinin çalıştığı iş yerine gitti.

Beklemediği tepkiyle karşı karşıya kaldı

Fakat koca, ummadığı bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. Personeller arasında tartışma yaşayan adam kafeden çıktığı esnada mesaj atan kişi arkadan adamın üzerine saldırdı.

Yerden kalkan ikili birbiriyle tartışmaya devam ettiği esnada arkadan ikinci bir darbe daha geldi. Uçan tekmeli saldırıya uğrayan adam aldığı darbenin etkisiyle yere yığıldı. Bunun üzerine iki kişi adamı yerde acımasızca darp etmeye başladı.

Kafe çalışanları tarafından meydan dayağı atıldı

Dakikalarca darp edilen adam eşinin müdahalesiyle saldırganlardan kurtuldu. Kocasına dayak atıldığını fark eden kadın, kavganın olduğu yere koşarak saldırganları uzaklaştırdı.

Ancak olay bununla da bitmedi. Adamı dövmekle yetinmeyen saldırgan iş yerinden aldığı bıçakla kadının üzerine yürüdü ve kocası için "onu deşerim" diyerek tehdit etti.

İşletme mühürlendi

Yaşanan olayların sosyal medyada gündem olması üzerine ekipler harekete geçti. Konu ile ilgili tarafların karşılıklı şikayetçi olmaları üzerine saldırgan Ö.D. ve İ.D. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Düğünde maganda terörü: Havaya ateş açıp sosyal medyada paylaştı
İstanbul'da 4 katlı binanın çatı katında korkutan yangın: Ekipler bölgede
Esenyurt'ta ayakkabı hırsızı kameralara aldırmadan soygununa devam etti

İstanbul Haberleri Haberleri