Esenyurt'ta yol bakım çalışması...Başkan Özer: 'Sözümüz hizmet olacak dedik, sözümüzü tutuyoruz'

İlçe genelindeki cadde ve sokakların bakım ile onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Esenyurt Belediyesi, Pınar Mahallesi 1491. Sokak’ta parke döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçe genelindeki yaşanan yağışlar, yıpranma gibi etkenler nedeniyle cadde ve sokakların bozulan yolları ekipler tarafından iyileştiriliyor.

Başkan Ahmet Özer'in yeni hizmet döneminde Esenyurt Belediyesi tarafından ilçenin sorunlarına çözümler getirmek amacıyla yürütülen çalışmalar ilçenin farklı mahalle ve sokaklarında eş zamanlı olarak sürüyor.

Bu kapsamda bakım ile onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Esenyurt Belediyesi ekipleri tarafından Pınar Mahallesi 1491. Sokak’ta parke döşenme çalışması yapıldı.

Vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak adına yapılan yol çalışmalarıyla bölge halkının araçlarıyla daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımını sağlaması amaçlanıyor.

Ahmet Özer: Sözümüzü tutuyoruz

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Sözümüz hizmet olacak dedik, sözümüzü tutuyoruz!" notunu düştü.

Özer "Pınar Mahallesi 1491. Sokak’ta Esenyurt’umuzun yollarını parke taşları ile güzelleştirerek ulaşımı kolaylaştırıyoruz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

3'üncü Biyomühendislik Mezuniyet Günleri düzenlendi
Tekmelediği kediyi ezerek öldüren cani sabıkalı çıktı: Parkta çocuklara musallat oluyormuş
Bağcılar'da feci kaza! Kamyonet işçi servisine çarptı: 5 yaralı

İstanbul Haberleri Haberleri