Esenyurt'ta park halindeki TIR'da yangın çıktı

Esenyurt'ta tekstil ürünleri taşıyan bir TIR'da başlayan yangın, park halindeki başka bir TIR'a sıçradı. Alevlerin ilerlemesiyle yangın kısa sürede büyüdü.

Esenyurt'ta, park halindeki tekstil ürünleri yüklü TIR'da çıkan yangın park halindeki başka bir TIR'a sıçradı. Aracın dorsesindeki koliler vatandaşlar tarafından boşaltıldı.

Yangın, 19.00 sıralarında Akşemseddin Mahallesi'nde bulunan otoparkta çıktı. Park halindeki tekstil yüklü bir TIR'ın çekici bölümünde çıkan yangın büyüyerek yanında bulunan başka bir TIR'a daha sıçradı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede söndürüldü. O sırada mal sahipleri ve yakınları piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira değerinde ki ürünlerini kurtarmak için dorsenin içerisine girdi. Çocuk ve kadınların da bulunduğu grup dumandan etkilenme tehlikesine rağmen kolileri taşımak için seferber oldu. Dumandan etkilenen bazı vatandaşlara sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti. Yangında bir TIR kullanılmaz hale gelirken diğer TIR'da ise hasar oluştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bakan Şimşek'ten enflasyon değerlendirmesi: Önümüzdeki dönem düşüş daha çok hissedilecek
MSB paylaştı: Irak'ın kuzeyinde 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Oğluyla balık tutmaya gitti: Baraj gölüne düşüp boğuldu

İstanbul Haberleri Haberleri