Esenyurt'ta anayola çıktı: Kollarını açarak trafiğin akışını engelledi

Esenyurt'ta akşam saatleri bir şahıs, seyri halinde giden araçlara aldırış etmeden kollarını açtı ve bir süre hareketsiz halde bekledi. O anları görenler cep telefonu kamerası ile kaydetti.

Esenyurt'ta dün akşam saatlerinde bir şahsın yaptığı tehlikeli hareket az kalsın canından ediyordu. Tabela mevki istikametindeki anayola çıkan kişi, kollarını açıp orta şeritte uzun süre bekledi.


Olay dün akşam saat 21:00 sıralarında Esenyurt tabela istikameti Fatih Sanayi Sitesi'nin ilerisinde yaşandı. Anayol üzerinde seyir halinde giden araçlara aldırmayan bir şahıs, orta şerite çıkarak kollarını açtı ve bir süre öylece bekledi.

Trafiğin akışına engel oldu

O anlarda sürücüler, zor anlar yaşarken olası bir kazadan kıl payı dönüldü. Sürücüler, şahsa tepki için korna çalarak yoldan çıkmasını istedi fakat yolda duran kişi, araçlara "Gel gel" diyerek trafiğin akışına engel olarak otomobillerin önüne atladı.

Esenyurt'ta araçların önüne atlayan şahıs


Kendini ünlü film sahnesinde sandı

Esenyurt'ta yaşanan ilginç anlarda şahsın kollarını açarak anayolda durması, ünlü film sahnesi Titanik'i anımsattı. Araçların hızla seyir halinde ilerlediği yolda şans eseri sorumsuzca yolda duran şahsın burnu bile kanamadı.

Korku dolu anlarda sürücülerin dikkati sayesinde bir kaza yaşanmadı. Gece saatlerinde yaşanan tuhaf durum ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Seyir halindeki iş makinesinin lastiği fırladı!
80 bin yıllık kuyruklu yıldızı İstanbul'da görüldü
Kartal'da feci kaza: Minibüs ile otomobil çarpıştı

İstanbul Haberleri Haberleri