Esenyurt'ta 3. Uluslararası Dans Festivali sevilen sanatçı Tuğçe Kandemir'in verdiği konserle son buldu

Esenyurt'ta 18-21 Temmuz 2024 tarihlerinde başlayan 3. Uluslararası Esenyurt Müzik, Sanat ve Dans Festivali sevilen sanatçı Tuğçe Kandemir'in konseriyle sona erdi.

Esenyurt'ta bu hafta gerçekleşen 3. Uluslararası Esenyurt Müzik, Sanat ve Dans Festivali renkli anlara sahne oldu. Sevilen sanatçılar Manuş Baba, Anadolu Ateşi, Kardeş Türküler ve son olarak Tuğçe Kandemir Esenyurt'lularla buluşarak unutulmaz dakikalar yaşattı. 4 gün boyunca devam eden festivalin son gününde Tuğçe Kandemir sahneye çıkarak kapanışı yaptı.


Esenyurt Rıfat Ilgaz Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen festivalde Tuğçe Kandemir türküler ve kendi şarkılarının yanı sıra reportuarındaki pek çok şarkıya yer verdi. Saat 22:00'da başlayan konser Esenyurt halkını coşturmaya yetti.

Başkan Özer: Hemşehrilerime ve festivalimize gelen sanatçılara çok teşekkür ederim

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, festivalin son gününde Tuğçe Kandemir'e çiçek takdim ederek kısa bir konuşma yaptı. Başkan Özer; "Barış, kardeşlik, kültür ve sanatın hakim olduğu festivalimize katılan tüm sanatçılara, danslarıyla görsel şölen sunan tüm dansçılara ve alanımızı hıncahınç dolduran hemşehrilerimize teşekkür ederim. Hep beraber daha nice güzel anılar biriktirmek dileğiyle!" ifadelerini kullandı.

Tuğçe Kandemir: "Esenyurt'u ayrı bir seviyorum"

3. Uluslararası Esenyurt Müzik, Sanat ve Dans Festivali'nin son gecesinde sahne alan sanatçı Tuğçe Kandemir, kapanış gecesinde heyecanını dile getirerek açıklamalarda bulundu. Kandemir; "Bu geceki festivalin benimle son bulması çok güzel. Esenyurt'u bir ayrı seviyorum. İnşallah hep gelirim ve hep konser veririm. Zaten belediye konserlerini destekleyen biriyimdir. Daha birlik hissi veriyor. Bu konserler hep devam etsin" dedi. Gece Tuğçe Kandemir'in seslendirdiği konserle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

‘Korsan taksici' olduğu iddiasıyla darbedildi: 5 kişiyle durağı bastı
Sokak köpekleri için düzenlenen yasaya maskeli protesto!
Esenyurt'ta asker uğurlaması dehşeti: Yolu kapatıp trafiği aksattılar!

İstanbul Haberleri Haberleri