Esenler'de emniyet şeridinde talihsiz kaza!

İstanbul Esenler'de bugün (18 Ağustos Pazar), ailesiyle piknik yapmak için gittiği yeşillik alanın yanındaki emniyet şeridine aracını park eden Nuri Duman ve aracına yoldan geçen başka bir araç çarptı.

Esenler'de yol kenarındaki yeşil alanda ailesiyle piknik yapmaya gelen Nuri Duman, malzemeleri almak için emniyet şeridine park ettiği aracının yanına gitti. Bu sırada yol üzerinde hızla ilerleyen başka bir sürücü, direksiyon hâkimiyetini kaybederek Duman ve aracına çarptı. Kazada Duman hayatını kaybetti.

Kaza, saat 15.30 sıralarında Oruçreis Mahallesi, Ulaştırma Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, ailesiyle yol kenarındaki yeşil alanda piknik yapan 43 yaşındaki Nuri Duman, malzeme almak için emniyet şeridinde bulunan aracının yanına geldi. Bu sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34 FA 1625 plakalı otomobil Duman ve aracına çarptı. Kazayı gören aile, polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Nuri Duman'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Duman'ın yakınları sinir krizi geçirirken, cenaze Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Plajda kadınları cep telefonuyla görüntüledi: 9 çocuk babasını kadınlar yakalayıp polise teslim etti
İstanbul'da kaza: Yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı, motosiklet metrelerce sürüklendi
İstanbul'da zincir markette skandal: Nohut paketinden böcek çıktı

İstanbul Haberleri Haberleri