Engin Polat'a yeniden hapis şoku: Mahkeme kararını verdi

1 ay önce cezaevinden tahliye olan ve serbest bırakılan Engin Polat'a yeniden hapis cezası verildi.

Haklarında kara para aklama iddiaları nedeniyle 10 ay boyunca cezaevinde yatan Dilan ve Engin Polat çifti, cezaevine girmeden önce komşularıyla yaşadığı tartışmanın sonucunda mahkemelik olmuş ve o dava ise bugün görülmüştü.


Dilan ve Engin Polat, Çekmeköy'deki villalarında karşı komşularıyla araç park sorunu nedeniyle tartışmıştı. Engin Polat ile komşu Metin Atayeter arasında tartışma kısa sürede arbedeye dönüşmüştü. Dilan Polat, eşi Engin Polat ve karşı komşudaki birkaç kişi kavgaya dahil olmuş ve 02 Haziran 2023 tarihinde yaşanan park yeri kavgasında mahkemeye taşınmıştı.

Dilan'a beraat Engin'e hapis şoku

Polat çiftinin komşuları, mahkemeye açtıkları davada bugün karar verildi. 10 aydır haklarında kara para aklama iddialarıyla sıkça konuşulan ve cezaevinde yatan Dilan Polat ve Engin Polat, bugün yeniden adliye koridorlarındaydı. Cezaevine girmeden önce açılan dava için bugün karar verildi ve Polat çiftine kötü haber geldi.

Engin Polat yeniden cezaevine mi girecek?


Dilan ve Engin Polat'a karşı komşularının açtığı davada bugün Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Dilan Polat için haklarında birden fazla kişiye tehdit, hakaret ve yaralama suçlarından 8 yıl 4 aya kadar hapis cezası, Engin Polat için ise 3 suçtan konut dokunulmazlığını ihlal etme suçlarından 11 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Bugün görülen duruşmada ünlü fenomen Dilan Polat için beraat kararı verilirken, Engin Polat için ise 1 yıl 11 ay 10 günlük hapis cezası verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in okuduğu lisede anmaya polis engeli
Esenyurt'ta aracın çarptığı yaralı köpek tedavi altına alındı: Belediyeden açıklama
Son günlerde artan kadına şiddet olayları eski görüntüyü yeniden gündeme getirdi!

İstanbul Haberleri Haberleri