Enflasyon onları da vurdu: Büyük Mübadele Derneği Çatalca Temsilciliği kapatıldı

Büyük Mübadele Derneği, Çatalca Temsilciliği'ni artan kira giderleri ve dernek gelirlerinin yetersiz kalması sebebiyle kapatmak zorunda kaldı.

2016 yılından yana faaliyetini sürdüren Büyük Mübadele Derneği artan kira giderleri ve dernek gelirlerinin yetersiz kalması nedeniyle Çatalca Temsilciliği'ni kapattıklarını açıkladı.

Büyük Mübadele Derneği'ni artan kira giderleri ve dernek gelirlerinin yetersiz kalması zora soktu. Çatalca Temsilciliği'ni kapatılması yönünde karar alan dernek, üzücü gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Sonraki faaliyetlerinin Silivri ve Kumburgaz temsilcilikleri üzerinden devam edileceğinin bilgisinin verildiği açıklamada söz konusu karardan dolayı üzgün oldukları belirtildi.

Büyük Mübadele Derneği tarafından yapılan açıklama şöyle:

20/12/2016 yılından bu yana aktif olan Büyük Mübadele Derneği Temsilciliğimiz artan kira giderleri ve dernek gelirlerimizin yetersiz kalması sebebiyle gün itibariyle Çatalca temsilciliğimizin kapatıldığını tüm üyelerimizin bilgisine üzülerek bildirmek zorundayız.

Bundan sonraki faliyetlerimiz başta Mimarsinan Merkez , Silivri ve Kumburgaz temsilciliklerimiz üzerinden devam edecek olup bu gerçekleşen kapatılma kararından dolayı üzüntümüzü tüm üyelerimizle paylaşmak isteriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Düğün konvoyu terörü bitmiyor! Tüneli kapatıp halay çekti!
Beykoz açıklarında bir tekne arıza yaptı, yardıma ekipler yetişti!
28 Haziran 2024 güncel piyasalar son durum dolar, euro, gram altın ve çeyrek altın kaç liradan işlem görüyor?

İstanbul Haberleri Haberleri