Eminönü - Alibeyköy tramvayında arıza! Seferler yapılamıyor..

T5 hat no’lu Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nda yaşanan arıza nedeniyle seferler yapılamıyor.

Metro İstanbul’dan yapılan arıza duyurusu ile İstanbul’da bir tramvay hattında seferlerin gerçekleştirilemediği açıklandı.

Kurumdan yapılan açıklamaya göre T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nda teknik bir arıza yaşandı. Yaşanan arıza nedeniyle hatta seferler yapılamadığı belirtilirken, seferlerin Eminönü-Alibeyköy Metro istasyonundan ve Alibeyköy Metro-Alibeyköy Cep Otogarı istasyonlarından İETT otobüsü ile ücretsiz olarak yapıldığı duyuruldu.

Metro İstanbul’dan konuya dair yapılan açıklamada; “T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda teknik bir arıza nedeniyle seferler Eminönü-Alibeyköy Metro istasyonları arasında yapılmaktadır. Alibeyköy Metro-Alibeyköy Cep Otogarı istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsü ile hizmet verilmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Seferler normale döndü

Yaklaşık bir saat süren arızanın ardından yapılan yeni açıklama ile söz konusu hatta seferlerin normalde döndüğü bildirildi. Metro İstanbul'dan yapılan yeni paylaşımda; "T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda seferler normale dönmüştür." ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri