Emine Gülizar Emecan: Asla ihanet etmeyeceğiz

Proje ve vaatlerini açıklayan CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, “31 Mart'ta Bahçelievler'de değişimi sağlayacak ve Bahçelievler'e değer katacak projelerle halkımıza hizmet getireceğiz." dedi.

Geçmiş dönem İstanbul Milletvekili olan Cumhuriyet Halk Partisi Bahçelievler Belediye Başkan adayı Emine Gülizar Emecan, düzenlediği lansmanda, projelerini sunum eşliğinde kamuoyu ile paylaştı. İBB Yenibosna Dr. Enver Ören Kültür Merkezi'ndeki proje tanıtımına; CHP milletvekilleri, CHP İl Başkanı Özgür Çelik, CHP İlçe Başkanı Danışma Akpolat, Bahçelievler Kurucu Belediye Başkanı Muzaffer Doğan, Bahçelievler eski Belediye Başkanı Saffet Bulut, partililer ve muhtarlar katıldı. Belediye meclis üyesi adaylarının da tanıtıldığı programda; sözleri sık sık sloganlarla kesilen Emecan, coşku ve heyecanları için partililere teşekkür etti, “Bahçelievler’e değer” dedi.

Bahçelievler'e eşit hizmet

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Danış Akpolat, Bahçelievler halkının hizmetlerden çok kavga, israf ve kişisel ihtiraslar ile anılmaktan yorulduğunu belirterek, “Yapılan haksız ve hukuksuz uygulamalara artık yeter diyoruz. Bahçelievlere eşit hizmet yapmaya, kenti ayağa kaldırmaya, özlenen ve arzulanan sosyal belediyeciliği hayata geçirmeye ve Bahçelievler’e değer katmaya hazır mıyız” diye salona seslendi. Alkışlar eşliğinde mikrofona gelen İl Başkanı Özgür Çelik, hakim olduğu ilçenin sorunlarını ve çözümlerini çok iyi bildiğini belirterek, Gülizar Emecan ve Ekrem İmamoğlu ile özlenen Bahçelievler’e kavuşacaklarını belirtti.

İsrafa son vereceğiz

Yapılan konuimaların ardındam Emine Gülizar Emecan, “31 Mart'ta Bahçelievler'de değişimi sağlayacak ve Bahçelievler'e değer katacak projelerle halkımıza hizmet getireceğiz. İstanbul'da tam yol ileri, Bahçelievler'de tam yol ileri” dedi. İBB öncülüğünde gereçekleştireceği vaatlerini sıralayan Emecan, “Yönetim anlayışımız ile belediyenin saygınlığını koruyacağız. Bütüncül yaklaşacak sorunları yönlendirmeyecek, çözeceğiz. Projelerimiz kent ve insan odaklı ihtiyaç öncelikli olacak. İsrafa son verecek Bahçelievler’ e ihanet etmeyeceğiz. Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışımız olacak. Ayrım yapmadan tüm Bahçelievler halkını kucaklayacağız” dedi.

Kültürel bir dönüşüm

İlçenin dijital ikizini oluşturarak; yönetim, operasyon, planlama, analiz, karar alma süreçlerinde büyük veriye dayalı bir yönetim platformu oluşturulmasını hedeflediklerini belirten Gülizar Emecan, kentsel dönüşümü de sadece bina dönüşümü olarak değil, kültürel ve sosyolojik bir dönüşüm olarak ele aldıklarını, daha hızlı çözümlere ulaşmak için de belediye bünyesinde faaliyet gösteren, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren belediye iştirak şirketi ‘Bahçelievler İmar A.Ş’yi kuracaklarının altını çizdi. Kentsel dönüşüm danışma ofislerini de arttırılacağını ,süreç içerisinde vatandaşa hukuki destek sağlayacaklarını, finansman yönetiminde danışmanlıklar vererek aktif rol alacaklarını söyleyen Emecan, kentsel dönüşüm sürecide çözüm ortağı olacaklarını vurguladı.

Nitelik bir dönüşüm yapılacak

Emine Gülizar Emecan, deprem riski yüksek ve yapı stoğu olarak yenilenmesi elzem bir ilçe olan Bahçelievler’i afete hazır bir hale getirmek için nitelikli kentsel dönüşüm süreci yöneteceklerini, doğru şehir planlaması, bilinçlendirme ve eğitim çalışmaları, teknolojik imkanlar ile birlikte organizasyonlarını tamamlamayı hedeflediklerini vurgulayarak, afet koordinasyon merkezleri, afet koridorları, afet eğitimleri ve güvenli yeşil alanlarla afet anı ve sonrası hazırlıklarını datamamlayacaklarını söyledi. Yeşil Projelerle de Bahçelievler’e yeni 80 bin metrekare yeşil alan kazandıracaklarını belirten Gülizar Emecan, Cep & Mahalle parkları ile her mahalleye yeşil dokunuşlar yapacaklarını, vatandaşların günlük yaşantılarında doğa ile iç içe olmalarını sağlayacaklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yasa dışı bahis operasyonunda 60 gözaltı: 600 milyonluk para trafiği tespit edildi
Kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti: Yaralılar var
Bakan Fidan, Küba Başbakan Yardımcısı Ruiz ile görüştü

İstanbul Haberleri Haberleri