Emekli polis gaspçılarla girdiği çatışmada hayatını kaybetti

Emekli polis memuru Avşin Altundaş, Bağcılar'da çalıştığı iş yerinde gaspçılarla çatışmaya girdi. Emekli polis çatışmada hayatını kaybetti.

Bağcılar'da emekli polis memuru Avşin Altundaş, çalıştığı iş yerinde gaspçılar ile girdiği çatışmada hayatını kaybetti. 2 çocuk babası Altundaş'ın daha önce kanseri yendiği öğrenildi.

Bağcılar'da özel bir firmada yaklaşık 2 ay önce güvenlik müdürü olarak işe başlayan iki çocuk babası emekli polis memuru Avşin Altuntaş, dün sabah saatlerinde, çalıştığı iş yerinde iki kişinin saldırısına uğradı. Kendisini gasbetmeye çalışan iki kişi ile Altundaş arasında çatışma çıktı. Emekli polis memuru, çatışmada göğsüne isabet eden mermiyle yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Altundaş'ı hastaneye kaldırdı. Saldırganlar ise kaçtı. Avşin Altundaş, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Emekli polisi meslektaşları yalnız bırakmadı

Avşin Altundaş'ın cenazesi, bugün Arnavutköy Bolluca Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

İki çocuk babası Avşin Altundaş'ın daha önce kanser hastalığını atlattığı öğrenildi. Öte yandan emekli polis memurunun cenazesine çok sayıda polis katıldı. Polis araçlarının sirenler eşliğinde oluşturduğu konvoy, cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Özgür Özel memleketi Manisa'da: MHP'li meclis üyesinin cenazesine katıldı
Filenin Sultanları Polonya'ya mağlup oldu: Milletler Ligi’ne çeyrek finalde veda etti
İstanbul Valisi Davut Gül'den ilçe ziyaretleri

İstanbul Haberleri Haberleri