Ekrem İmamoğlu’ndan Tevfik Göksu’ya ziyaret

İlçe belediye başkanlarını ziyaret etmeyi sürdüren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’yu makamında ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya hayırlı olsun ziyareti. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra göreve gelen veya mevcut görevini sürdüren İstanbul’un ilçe belediye başkanlarını makamlarında ziyaret eden Ekrem İmamoğlu’nun bugünkü durağı Esenler Belediyesi oldu.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Prof. Dr. Sadettin Ökten Şehir Düşünce Merkezi’nde ağırladı.

Görüşme sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, “"Her Belediye Başkanı kendi ilçesinde en başarılı 5 yılı elde ederse biz de İstanbul'un en başarılı 5 yılını elde etmiş oluruz." diye konuştu.

Göksu ise ziyarete dair düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “Başkanım hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yeni döneminiz hayırlı olsun. Başarılar diliyorum. Tabii İstanbul’un yükü ağır. Bu yükü hep beraber taşıyacağız İstanbul, Esenler özelinde. Ortak çözümlerimiz ortaya koyacağız hep beraber. İstanbul'da bize emaneti tevdi eden insanlara görevimizi yapacağız”

İmamoğlu ve Göksu ile beraberindeki heyetler görüşmenin ardından Esenler’in sorunlarına ve çözüm yollarına dönük bir ortak masa toplantısı yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Pendik sakinleri İsrail'i protesto ederek Filistin'e destek için yürüdü
Pendik'teki iki katlı binada yangın çıktı

İstanbul Haberleri Haberleri