Ekrem İmamoğlu'ndan metrobüste doğan bebek için sürpriz karar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüste dünyaya gelen Yılmaz bebeğe ömür boyu ücretsiz toplu taşıma sağlanacağını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla metrobüste doğan bebeğin İstanbulkart ile ömür boyu toplu taşımadan ücretsiz faydalanacağını duyurdu.

İstanbul Esenyurt'ta metrobüste yaşanan olay ilginç anlara sebep olmuştu. Doğum sancıları artan Hanife Mete, hastaneye gitmek için taksi bulamayınca eşiyle birlikte metrobüse binmişti.

Metrobüs ile Cennet Mahallesi'ne geldikleri sırada sancıları başlayan Mete, doğumun başladığını söyleyerek araçtan inememişti.

Metrobüsün içinde gerçekleşen doğumun hemen ardından anne ve bebek ambulansla Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış ve sağlık ekipleri tarafından ilk kontrolleri yapılan anne ve bebeğin durumunun iyi olduğu açıklanmıştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise metrobüste dünyaya gelen bebeğin ömür boyu toplu taşımadan ücretsiz faydalanacağını açıkladı.

İmamoğlu "Metrobüs’te dünyaya gelen Yılmaz Bebek İstanbulkart ile ömür boyu toplu taşımadan ücretsiz faydalanacak. Mete ailesine bebeklerini sağlıcakla büyütmeleri dileğiyle." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul’da takip ettiği kadını sözlü tacizde bulundu: Şüpheliye otobüste meydan dayağı
Yolcu otobüsünde gerginlik...TikTok'ta yayın açan kişiye böyle tepki gösterdi: 'Senin karına yapsalar...'
İstanbul'da mide bulandıran görüntüler: Parkta uygunsuz davranışlarda bulundu, vatandaşlar şahsı çöpe attı

İstanbul Haberleri Haberleri