E5'te bir araçtan çıkan tekerlek yokuş aşağı inince ortaya korku dolu anlar çıktı!

İstanbul'da bugün öğle saatleri bir aracın kaza yapması nedeniyle otomobil tekerleği E5 üzerinde inmeye başladı. Yaşanan o anlarda sürücüler diğer şoförleri uyarmak için korna çalarak olası bir kazayı önlemeye çalıştı.

Beylikdüzü Haramidere'de bugün öğle saatlerinde korkutan anlar yaşandı. E5 bağlantı yolunda meydana gelen kaza sonrası bir otomobilin tekerleği çıktı. Tekerlek, otoyol üzerinde ilerlemesiyle sürücülere zor anlar yaşattı.

Öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasının ardından bir otomobilin sol ön tekerleği otoyolda ilerlemeye başladı. Yokuş aşağı olan yolda ivmelenen tekerlek, E5 bağlantı yolunda ilerleyen diğer sürücülerin kaza yapmasına neden oluyordu.

Tekerlek durunca sürücüler rahat bir nefes aldı

Yaşanan o anlarda sürücüler, yolda ilerleyen tekerleği görünce diğer araç sahiplerini uyarmak için korna çalarak olası bir kazayı kıl payı önledi. Tekerlek, sol şeritte ilerlediği anlarda demir bariyerlere çarpmasıyla durabildi. Tekerleğin yolda ilerlediği anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Destici'den kızının TBMM'de kadroya alındığı tartışmalarına yanıt: 'Hayatımızda bir leke yok, yıkılmadık, yıkılmayacağız'
Mecidiyeköy'de bir araya gelen grup Filistin'e destek eylemi düzenledi

İstanbul Haberleri Haberleri