E-5'te büyük kavga! Tartıştığı kadın motorcuyu ezmeye çalıştı...

İstanbul'da bir motosiklet sürücüsü ile araç şoförü arasında kavga çıktı. Kavgada sürücünün, motosikletliyi ezmeye çalıştığı anlar kameraya yansıdı.

Olay, 27 Temmuz Cumartesi gecesi Şişli ilçesinde meydana geldi. E-5 Karayolu Çağlayan-Haliç istikametinde bir araç sürücüsü ile motosiklet şoförü kavgaya tutuştu.

Tartışma kısa sürede büyüyünce motosiklet sürücüsü kadın aracını yol kenarına park ederek motorundan indi. Bunun üzerine direksiyon başındaki otomobil sürücüsü bir anda aracını kadının üzerine doğru sürmeye başladı.

Yol kenarında bariyerlerin hemen yanında duran kadın, başka bir kişinin kendisine yardım etmesiyle üzerine doğru gelen aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Hızını alamayan araç sürücüsü, daha sonra da ezmeye çalıştığı kadın şoförün motoruna çarparak ona da zarar vermeye çalıştı. Bu esnada orada bulunan başka bir kişi de ezilmekten kıl payı kurtuldu.

Trafik magandası nedeniyle yol kenarında can pazarı yaşanırken o anlar bir aracın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sokak hayvanları kanun teklifine Kadıköy'de eylem düzenlendi!
BEDAŞ açıkladı: 29 Temmuz 2024 Pazartesi günü İstanbul'un kaç ilçesi elektriksiz kalacak?
Fatih'te İETT arızası! Yolcular dakikalarca beklemek zorunda kaldı

İstanbul Haberleri Haberleri