'Dur' ihtarına uymayıp polisten kaçarken kaza yaptılar: Yakınları polis aracının önünü kesti

Polisin "dur" ihtarına uymayan motosikletli 2 kişi kovalamaca sırasında kaza yaptı. 1 kişi hayatını kaybederken diğeri ise ağır yaralandı.

Kocaeli’nde polisin 'dur' ihtarına uymayan motosikletli 2 kişi, polis ile yaşanan kovalamaca sonrası otomobille kafa kafaya çarpıştı. Yaşanan kazada gençlerden biri hayatını kaybederken diğeri ise ağır yaralandı.

İddiaya göre Kocaeli'nde polis ekipleri şüphelendikleri motosikletliye dur ihtarında bulundu. Polisin ihtarına uymayan motosikletli 2 kişi ise kaçmaya başladı.

Sürücü durmayınca polis ekipleri şüphelileri kovalamaya başladı. Polis ekipleri ve şüpheliler arasında dakikalar süren kovalamacanın sonu ise kötü bitti. Yaşanan kovalamaca sonrası motosikletli 2 kişi otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Yakınları tepki gösterdi

Kazada iki gençten biri olay yerinde hayatını kaybederken diğer genç ise ağır yaralandı. Yaşanan feci olayın ardından gençlerin yakınları olay yerine geldi.

Gençlerin yakını olan ve olay yerine gelen başka bir motosikletli, dur ihtarına uymayıp kaza yapan ve bir kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili yaşanan olaydan polisleri sorumlu tuttu.

Önce polis aracının önünü kesen ardından ise ekipleri takip edip tehditler yağdıran sürücü o anları kayıt altına aldı. Görüntülerde polis ekiplerini takip eden motosiklet sürücünün "İki kişiyi öldürüp nereye gidiyorsun?" dediği duyuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kızılcık Şerbeti dizisine dahil oldu!
Yol kesip tehditle senet imzalattılar: 10 şüpheliden 4'ü tutuklandı
Pendik'te korkunç kaza! Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü alt yola düştü

İstanbul Haberleri Haberleri