Dünya sanatının usta isimleri İstanbul'da

Hafta sonu planlarını renklendirmek isteyenlere müjde! Kültür Yolu Festivali'nin 13. durağı İstanbul 28 Eylül itibariyle farklı noktalarda dünyanın en iyi sanatçılarının unutulmaz eserlerine ve farklı çalışmalarına ev sahipliği yapacak.

İstanbul Kültür Yolu kapsamında Pablo Picasso, Leonardo da Vinci, Andy Warhol ve Frida Kahlo'nun eserlerini yakından keşfetme şansı bulabileceğiz.

Pablo Picasso "Resimden Seramiğe Bir Serüven" Sergisi

Pablo Picasso'nun gravürleri, çizimleri, posterleri, litografileri ve fotoğraflarından oluşan, tamamı orijinal ve mirasçılar tarafından onaylanmış 170 parçayı bir araya getiriyor.

Atatürk Kültür Merkezi, 28 Eylül - 31 Aralık

Leonardo Da Vinci Keşif Sergisi

Sergide Leonardo Da Vinci'ye ait 108 keşif ve icat modeli, kullanabilir 28 icat, Da Vinci'nin tıp, mimarlık, mühendislik, savunma sanayi, anatomi ve gastronomi alanlarında yaptığı çalışmalar yer alıyor.

Lale Müzesi, 28 Eylül - 15 Ocak

Andy Warhol, "Andy Warhol'un Dünyası Pop Art'ın İkonu" Sergisi

Dünyaca ünlü sanatçı Andy Warhol'un "Warhol'un Dünyası Pop Art'ın İkonu" sergisi, Andy Warhol'un 15 eserini sanatseverler ile buluşturuyor.

Atatürk Kültür Merkezi, 28 Eylül - 31 Aralık 2024

Frida Kahlo, "Frida Kahlo'nun Günlükleri" Sergisi

Sergi, Meksikalı ressam Frida Kahlo'nun kişisel günlüklerinden esinleniyor. Fiziksel ve dijital olarak düzenlenen sergi aynı zamanda şimdiye kadar günlükler özelinde hazırlanmış dünyanın ilk sergisi.

Grand Pera, 28 Eylül - 26 Ekim 2024

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri