Dilan Polat tahliye sonrası ailesine kavuştuğu anları paylaştı

Kara para aklama suçundan yargılanan Dilan Polat, eşi Engin Polat hakkında verilen tahliye kararı sonrası yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi.

'Kara para aklama ve vergi kaçırma" suçlarından hakkındaki soruşturma nedeniyle tutuklanan Dilan Polat, avukatlarının yaptığı başvurunun ardından 9,5 ay sonra tahliye edilmişti.

Bugün de Engin ve Dilan Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanıklı kara para aklama davasında mahkeme ara kararını açıkladı.

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin yargılandığı davada tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Kürşat Polat ve Ahmet Gün hakkında tahliye kararı verildi.

Engin Polat'ın tahliye kararı verilmesinin ardından sosyal medya hesaplarından paylaşımlarını sürdüren Dilan Polat, son olarak cezaevinden çıktıktan sonra ailesi tarafından karşılandığı ilk anları paylaştı.

Görüntülerde cezaevinden çıktığı gün kızı Nilda, oğlu Milan ve kardeşi Sıla Doğu tarafından karşılanan Dilan Polat'ın araç içerisinde oğlu ve kızıyla hasret geçirdiği anlar yer aldı.

Cezaevinden çıkan ve ailesine kavuşan Polat, paylaşımında oğlunun kendisine söylediği sözü not düştü. "Anne ne kadar çok geç kaldın dedi bana" notunu düşen Polat'ın oğlu ve kızıyla sarıldığı anlar yer buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Engin Polat, cezaevinden tahliye oldu, serbest kalmasının ardından ilk kez konuştu!
İstanbul'da 09 Eylül 2024 Pazartesi günü İETT otobüsü, metro, metrobüs, tramvay ulaşımı ücretsiz mi olacak?
Diyarbakır'da iş cinayeti: İnşaatın 4'üncü katından düşen işçi ağır yaralandı

İstanbul Haberleri Haberleri